ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Σύνθεση παλιού και νέου.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και να ανανεωθείς μέσα από πρωτότυπες δράσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές συνταγές. Ακόμη, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ευαισθησίας που σε προβληματίζει.
Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία, πριν όμως… ενθουσιαστείς, δες μήπως υπάρχει άλλη δέσμευση. 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας άλλης εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά ή συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί σε μάλλον «εξεζητημένες» αγορές αλλά μπορεί να σου φέρει και μια ευχάριστη έκπληξη. Επιπλέον μην «κολλάς» σε καταστάσεις που σε ξενίζουν αρχικά, αφού συχνά τα οφέλη έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!
Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, μέσα από όμορφα δώρα. Με τον Ερμή στην Παρθένο βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, ώστε να ξεκαθαριστούν οριστικά εκείνα που έμειναν «μισά» στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά πάνω απ’ όλα σε θέλει «εντός των τειχών», αφού η καλοπέρασή σου είναι συνυφασμένη με μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες ιδιαίτερες συγκινήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε ιδιαίτερα και ξεχωριστά άτομα.
Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις ακόμη μια ευκαιρία για να… εξασκήσεις την γοητεία σου, αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο μάλλον θα «πέσεις» σε μια περίπτωση που είναι πολύ συναισθηματική για το γούστο σου! Έχεις πάντως και μια εναλλακτική, να ξαναζήσεις δηλαδή έναν παλιό έρωτά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει ακόμη πιο «αισθηματία» και τονίζει την ανάγκη σου για «στοργή και προδέρμ», κάτι όμως που σε κάνει επιρρεπή στις όποιες αδυναμίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ταξιδέψεις» σε θρύλους και παραδόσεις αλλά και να αναδείξεις τα ανθρωπιστικά αισθήματά σου, αγκαλιάζοντας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου, με τον συνήθη «ζεστό» τρόπο σου. Παράλληλα βέβαια στον… έξω κόσμο, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου, πριν γίνουν… παρά την θέληση σου!
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτα σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ειδικά αν δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτείς! 

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των επαφών και του κοινωνικού σου κύκλου, ιδιαίτερα με άτομα που «φέρουν» κάτι το ξεχωριστό. Ακόμη είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ ίσως και να αποκτήσεις κάτι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα κι ας μην κοστίζει τίποτε. Μπορείς φυσικά κι εσύ να κερδίσεις τους άλλους με τα δώρα ή τις προσφορές σου.
Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» είναι από τους πλέον… περιζήτητους για σένα και σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια τέτοια κατάσταση, είτε με το υπάρχον ταίρι σου, είτε με μια «ολική επαναφορά» ενός παλαιού σου «αμόρε».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση με παραδοσιακό ύφος αλλά επιπλέον σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Όσον αφορά δε στις αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με κάποιες παραδοσιακές τεχνικές ή προσεγγίσεις. Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αξιοποιήσεις οικονομικά και επαγγελματικά τις νέες γνωριμίες σου.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον «νεφελώδης» κι είναι εύκολο να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματα» σου ή έναν «λαθραίο» έρωτα. Και μακάρι να ευοδωθούν οι επιθυμίες σου αλλά το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα όσα ωραία μπορεί να σου προσφέρει η φαντασία σου! 

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Μια απροσδόκητη εξέλιξη μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, ιδιαίτερα αν νικήσεις τους ενδοιασμούς σου και «αφεθείς» στις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει να παλινδρομείς συναισθηματικά αλλά και να προσπαθείς να φέρεις καταστάσεις του «χθες» στο σήμερα κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το να μην εγκλωβιστείς ξανά σε εξαρτήσεις και κακές συνήθειες του παρελθόντος.
Ερωτικά
Τα διλήμματα καλά… κρατούν αλλά από το να «μαδάς την μαργαρίτα», είναι προτιμότερο να πάρεις μια πρωτοβουλία που θα σε ξεμπλοκάρει, δίνοντας «σήμα» και στην άλλη πλευρά. Είναι μάλιστα πιθανό το «θέατρο» του έρωτά σου να είναι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πιο… ιππότη και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος παρέα με φίλους/ες ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Επίσης, σε κάθε περίπτωση η βοήθεια και η συμβουλή ενός «πρεσβυτέρου» θα έχει αποφασιστική σημασία. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο αλλά και να σε ευνοήσει επαγγελματικά.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου ή με μια νέα γνωριμία, υπάρχει όμως και μια «παγίδα» που καλείσαι να αποφύγεις, το να «ξανακυλήσεις» σε αδυναμίες και εξαρτήσεις, που αποδεδειγμένα σε έφεραν σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να κινηθείς «αντισυμβατικά» στους γύρω σου ή να κυνηγήσεις την έκπληξη και κάτι το «εξωτικό» αλλά από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Χείρωνας σε θέλει πιο… παραδοσιακό/η στις επιλογές σου, οπότε μάλλον πρέπει να «παντρέψεις» αυτές τις δύο τάσεις! Επιπλέον, ευνοείται κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσης σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να… απαντήσεις έμπρακτα σε ένα συναισθηματικό δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, όλως διόλου διαφορετικών μεταξύ τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Από την μια πλευρά, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή την δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια επίσκεψη που θα ταράξει τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην ζωή σου, με ότι συνεπάγεται αυτό. Από την άλλη, ο ενεργός Χείρωνας σου προσφέρει την εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού με παραδοσιακό «χρώμα» αλλά και με κάποιες φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια είδηση ή ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται περισσότερο από «συμπόνια», παρά από έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι «βούτυρο στο ψωμί σου», ιδιαίτερα σε σχέση με τις καινοτομίες και τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις, ίσως όμως να σε κάνει και πιο «κυνικό/η» απέναντι σε πρόσωπα που «υποφέρουν» από συναισθηματικές αδυναμίες κι εξαρτήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου ή στο να λάβεις δώρα που θα σε συγκινήσουν, «παίζει» ωστόσο δυνατά το ενδεχόμενο να λάβεις κι ένα οικογενειακό βοήθημα η να βρεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον αντιφατική και είναι εύκολο να «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου. Κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «βρεθείς» με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο με σένα, μπαίνοντας αναπόφευκτα στον πειρασμό να το «προβοκάρεις» με τις ακρότητές σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σου, είτε κινηθείς εντός, είτε εκτός «έδρας»! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε αλλά τώρα έχει όλες τις προοπτικές για να πετύχει. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σου, όπου ίσως δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ ο «άνεμος αλλαγής» που πνέει μπορεί να αποτυπωθεί και στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις… ξανά στην γοητεία της και να περάσεις πολύ όμορφα! Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να «τρέξει» μια σχέση, που αύριο-μεθαύριο θα καταλήξει στην πλήρη… αποκατάστασή σου! 
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vhI7ok
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top