ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα αστείο φαίνεται να της στοίχισε τη ζωή - Δείτε τις εικόνες

Μια αθώα φάρσα μεταξύ μικρών παιδιών μπορεί να είναι αυτή που κόστισε τη ζωή σε ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών.

Η σορός της μικρής Λίλη βρέθηκε πάνω σε έναν σωρό σκουπιδιών, στον δεύτερο όροφο πολυώροφου κτιρίου στην Κίνα, στις 3 Ιουλίου.

Παρακολουθώντας το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ του κτιρίου, η αστυνομία είδε τρία νήπια, ηλικίας δύο, τεσσάρων και πέντε ετών να παίζουν χωρίς την επίβλεψη ενηλίκων. Το κουμπί του ασανσέρ ήταν πατημένο στο «9».

Ο 5χρονος φαίνεται να λέει κάτι στη 2χρονη πριν εκείνη αρχίσει να χτυπά ξανά και ξανά την πόρτα του ασανσέρ, σαν να θέλει να την ανοίξει.

Αργότερα το αγόρι προσπάθησε να πατήσει το κουμπί για τον 18ο όροφο χοροπηδώντας, αφού δεν έφτανε. Τελικά το ασανσέρ φαίνεται να ανεβαίνει στον 9ο όροφο.

Τα τρία μικρά παιδιά βγαίνουν αλλά στη συνέχεια στο βίντεο φαίνεται το αγόρι να τραβά το κοριτσάκι και να το ξαναβάζει μέσα στο ασανσέρ. Εκείνος βγαίνει και η μικρή μένει μέσα μόνη της, καθώς οι πόρτες κλείνουν.

Δεν είναι σαφές γιατί το έκανε αυτό ο 5χρονος αλλά πιστεύεται πως ήταν κάποια φάρσα ή αστείο.

Μόνη της μέσα στον θάλαμο η 2χρονη χτυπά τις πόρτες και στη συνέχεια το ασανσέρ ανεβαίνει στον 18ο όροφο. Εκεί η μικρή βγαίνει.

Το βίντεο τελειώνει εδώ και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι μεσολάβησε μέχρι το τραγικό τέλος του κοριτσιού.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, το κοριτσάκι έπεσε από κάγκελο του 18ου ορόφου, το οποίο δεν ήταν ενδεδυμένο με το προστατευτικό τζάμι, όπως γινόταν στους υπόλοιπους ορόφους.newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tFmScr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top