ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σύμφωνα με το
fanpage.gr, η Carmen Jiménez, φέρεται να έχει περάσει 28 χρόνια να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό τραυματισμό στα μάτια, που την άφησαν εντελώς τυφλή. Όμως σε μια απρόσμενη και σοκαριστική αποκάλυψη, που δεν γνώριζε ούτε η οικογένειά της, η Carmen αποκάλυψε ότι υποκρινόταν σχεδόν για 3 δεκαετίες, εξαιτίας της αντιπάθειάς της προς άλλους ανθρώπους.

Η Carmen Jiménez είναι 57 ετών και ζει στην Μαδρίτη της Ισπανίας, μια πόλη με 3 εκατομμύρια πληθυσμό. Μια μέρα, η Carmen αποφάσισε ότι βαρέθηκε οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή.

«Βαρέθηκα να συναντώ κόσμο στο δρόμο και να σταματάω για να χαιρετήσω. Ποτέ δεν ήμουν κοινωνικό άτομο και όταν υποκρινόμουν ότι ήμουν τυφλή απέφευγα πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις.»



Η αποκάλυψη της Carmen, που κράτησε το μυστικό της για 28 χρόνια, έχει σοκάρει το περίγυρό της, πόσο μάλλον την οικογένειά της, που είχε πιστέψει ότι όντως είχε τυφλωθεί.

Αν και πάντα υποψιάζονταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την όρασή της (το μακιγιάζ της ήταν πάντα στην εντέλεια, για παράδειγμα) ο σύζυγός της παραδέχεται ότι τα νέα ήταν «μεγάλο χτύπημα», αλλά θα συνεχίσει να έχει την υποστήριξη της οικογένειάς της.

«Πολλές φορές τη βλέπαμε να κοιτάζει πλαγίως την τηλεόραση και πάντα ήταν καλοφτιαγμένη.

Έπειτα από 28 χρόνια υποκρινόμενη την τυφλή, η Carmen έχει να εξηγήσει πολλά πράγματα όχι μόνο στην οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και επειδή επωφελήθηκε από οικονομική στήριξη και βοήθεια από άλλους. Τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, που όμως είναι τυφλή.

Ο ομολογουμένως πρωτότυπος τρόπος που η Carmen Jiménez βρήκε για να αποφεύγει την επικοινωνία με τον κοινωνικό της κύκλο, γύρισε τώρα εναντίον της και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των ενεργειών της.


Πηγή: http://ift.tt/2v6U4tV
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top