ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τζόκερ: συμπλήρωσε το δελτίο και τίναξε τη μπάνκα στον αέρα. Ο ένας και μοναδικός τυχερός στην πρώτη κατηγορία της κλήρωσης, κάνει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον...


Ο λόγος για τον μεγάλο τυχερό της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ που έγινε πλουσιότερος κατά 5.000.000 ευρώ. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Αβραάμ Συμελίδη, στην οδό Τερζοπούλου 40 και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ. Όπως φαίνεται από τη διαλογή του ΟΠΑΠ δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Αυτό σημαίνει πως ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή συμπλήρωσε το δελτίο με τους αριθμούς που πίστευε ότι θα βγουν από την κληρωτίδα και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει επικοινωνήσει με τον τυχερό πράκτορα.

Από το πρωί τα σενάρια για την ταυτότητά του στην περιοχή δίνουν και παίρνουν. Ήταν ένας από τους ντόπιους που συνηθίζουν να παίζουν στο συγκεκριμένο πρακτορείο ή κάποιος από τυς τουρίστες που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές; Όπως και να 'χει, όλοι εύχονται τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιον που τα είχε πραγματικά ανάγκη, ώστε να βγει μια για πάντα από τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν πέντε τυχερά δελτία που κερδίζουν από 25.997,89 ευρώ.
Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ είναι 24, 28, 32, 33, 43 και τζόκερ ο αριθμός 18.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής είναι 600.000 τουλάχιστον ευρώ.

Πηγή: newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2h8yLoE
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top