ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Μια νέα αρχή.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει «φτερά» και είναι βέβαιο ότι μπορείς να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου... παντού, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Ωστόσο, ξέρεις κι εσύ ότι το δύσκολο είναι η «συντήρηση» της επιτυχίας και όχι μόνον το να πετύχεις κάτι που για κάποιους άλλους δείχνει ακατόρθωτο. Μην θέτεις λοιπόν μακροπρόθεσμους στόχους και φρόντισε να καρπωθείς άμεσα τα θετικά αποτελέσματα της δράσης σου. Παράλληλα ο ενεργός Κρόνος μπορεί να φέρει εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως νοιώσεις πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη να «πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα» κι εδώ βέβαια το θέμα είναι αν δίπλα σου βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σε «φτιάξει» ακόμη περισσότερο και δεν θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου.


ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου, αλλά ακόμη κι αν πρόκειται για μια «χοντρή» παρεξήγηση, δεν θα έχει τελικά περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σου ζητά να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες στο σπίτι σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αυτοπροσώπως. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πιο ολιγαρκή στις απαιτήσεις σου και φειδωλό στα έξοδά σου, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει μια έκτακτη όσο και επιτακτική ανάγκη.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση τα... νέα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, αφού μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή ανταγωνισμοί που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Επιπλέον, ίσως ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός οικείου σου προσώπου, που βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Κατ’ αρχάς, ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να αντεπεξέλθεις σε ένα πλήθος υποχρεώσεων που θα σε κουράσουν πολύ περισσότερο, αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, βάζοντας στο περιθώριο κάποια «υπερβολικά» αιτήματα ή ιδιοτροπίες των άλλων. Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, καλό θα ήταν να αρνηθείς. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις άμεσα τις γνώσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Η «ρέντα» σου συνεχίζεται, ίσως μάλιστα σήμερα να λάβει και μια πιο... συγκεκριμένη μορφή, ειδικά αν «βγεις από το καβούκι σου» και συμμετάσχεις σε εορταστικά ή κοινωνικά δρώμενα. Επιπλέον, φαίνεται πως θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή ένα μήνυμα που θα σε ξεσηκώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου φορτώσει επιπλέον υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο είτε να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ό,τι πάρεις είτε να πάρεις το ρίσκο μιας αβέβαιης επένδυσης. Από την άλλη πλευρά, ίσως προκύψει μια σύγκρουση σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα ή βρεθείς στην «λεπτή» θέση να αποκρούσεις ένα αίτημα που δεν θες να ικανοποιήσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις τον άνθρωπό σου σε μια κρυφή, όσο και ζεστή «φωλιά». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «απομονωθείς» με το ταίρι σου κάπου μακριά από εντάσεις και παρενοχλήσεις.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σου προκαλέσει μια αδημονία ή έναν προσωρινό εκνευρισμό, με αποτέλεσμα κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες. Το «κλειδί» όμως, για να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις, καυγάδες κι απροσεξίες, που θα μπορούσαν να σου... χαλάσουν το ίματζ, είναι να στραφείς έγκαιρα σε ένα πεδίο δράσης που κατέχεις καλά, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά το περίσσευμα της ενέργειας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε θέλει πιο «προσγειωμένο/η» στα προσωπικά σου.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ευαίσθητη φάση, όπου παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα που μπορεί να λέγονται και για αστείο! Πριν λοιπόν αρχίσεις να «φορτώνεις», βάλε το μυαλό σου σε μια τάξη κι ασχολήσου με εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα και το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να πάρεις θέσεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σίγουρα έχει και κάποιες κρυφές πτυχές. Κι εδώ είναι που η λογική σου θα σε βοηθήσει να τηρήσεις μια ακριβοδίκαιη στάση. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις που φαίνεται να σχετίζονται είτε με την δουλειά είτε με την υγεία σου. Επιπλέον, είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα ή την αποκατάσταση μιας ζημιάς.
Ερωτικά
Φαίνεται πως είναι μια από τις τυχερές σου ημέρες κι αν απλά «αφεθείς στην ροή» δεν θα το μετανιώσεις, είτε είσαι σε μια σχέση είτε «ψάχνεσαι» για μια νέα αρχή. Και βέβαια καλό είναι να μην εγκλωβιστείς σε εξονυχιστικές αναλύσεις, μετατρέποντας μια «ευλογία» σε πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να δυσκολέψει τις μετακινήσεις σου και καλό είναι να προνοήσεις για κάθε ενδεχόμενο. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις και αντιδικίες στο φιλικό σου περιβάλλον, με αφορμή και αιτία κάποια πράγματα που δεν προχωρούν και κάποιος... επιτέλους πρέπει να αναλάβει δράση! Κι εδώ, αν δεν έχεις εσύ τα μέσα ή τον τρόπο για να το πράξεις, μπορείς να ενθαρρύνεις ή να «ρίξεις στο φιλότιμο» εκείνους που μπορούν, στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού.
Ερωτικά
Η συναισθηματική σου φόρτιση σε κάνει πιο ευαίσθητο/η κι επιρρεπή σε καταστάσεις που σε μια άλλη στιγμή δεν θα σε συγκινούσαν καθόλου. Κι επειδή θες πάντα να έχεις την «έξωθεν καλή μαρτυρία», πρόσεξε τελικά μήπως εκτεθείς για «ψύλλου πήδημα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς σε έναν στόχο κι ίσως προς στιγμή να εγκαταλείψεις «μετέωρες» εκείνες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν «σε συναρπάζουν». Αυτό βέβαια μπορεί να εγείρει αντιδράσεις, από «αντιφρονούντες», οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «μάχες». Ωστόσο, μέσα από διεκδικήσεις θα διαπιστώσεις και «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να περιορίσεις τα έξοδα και τις αγορές σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να αντιμετωπίσεις γκρίνιες και παράπονα που ίσως να μην έχουν λογική αλλά και δεν μπορείς να αγνοήσεις. Σε κάθε περίπτωση, φέρσου ψύχραιμα και υπομονετικά, χωρίς να «κοντράρεις» στα ίσια και ποντάροντας στο φιλότιμο των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο υπεύθυνο/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτωθείς με «αμαρτίες άλλων! Θέσε λοιπόν έγκαιρα τα όριά σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο αναζήτησης, είτε αυτό έχει να κάνει με σπουδές και την βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου είτε με ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Επιπλέον όμως, ίσως χρειαστεί να «συνεφέρεις» έναν γείτονα ή συγγενή, που βρίσκεται «εκτός εαυτού».

Ερωτικά
Με την συνδρομή του Άρη και της Αφροδίτης οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αλλά αν δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να θεωρήσεις πως είναι και οι τελειωτικές. Γι’ αυτό ζήσε το σήμερα, αποφεύγοντας να επενδύσεις στην μονιμότητα αλλά και την... αξιοπιστία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με τον Κρόνο «παρόντα», οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και ίσως η προσωπική σου παρουσία αρκεί για να πετύχεις εύκολα και άμεσα αυτό που επιθυμείς. Επιπλέον, μπορεί να επιμεληθείς θεμάτων που σχετίζονται αφ’ ενός με την υγεία ή την διατροφή σου και αφ’ ετέρου με την καλύτερη οργάνωση των επαγγελματικών σχεδίων σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να κερδίσεις και κάτι παραπάνω από αυτά που υπολόγιζες!
Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που λειτουργούν υπέρ σου, ενώ, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, θα νιώσεις την επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι νέο ή διαφορετικό στον σεξουαλικό τομέα κι ίσως η... επιμονή σου να σε ανταμείψει τελικά με μια πρωτόγνωρη εμπειρία, από αυτές που συμβαίνουν μόνον μια φορά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να παλέψεις για τα δικαιώματά σου. Κατ’ αρχάς, ενδέχεται να πληγωθείς από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, ενώ είναι πιθανόν να προκύψει μια διαφωνία με έναν συνεργάτη σου. Από την άλλη πλευρά όμως, οι συνθήκες ευνοούν την δρομολόγηση μια προσωρινής συνεργασίας «ειδικού σκοπού». Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος δημιουργεί «στενόχωρες» καταστάσεις στις φιλίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν πάρεις έγκαιρα τα «μέτρα» σου, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει», αφού φαίνεται ότι από την άλλη πλευρά υπάρχει τεράστιο θράσος. Ως «ελεύθερος/η» όμως... σκίζεις!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Παρότι είναι Κυριακή, ο ενεργός Κρόνος σε... παραπέμπει σε δουλειές και καθήκοντα που δεν μπορούν να περιμένουν, με συνέπεια να περιοριστεί αισθητά ο ελεύθερος χρόνος σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί στην ανάληψη δυναμικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες καταστάσεις είτε στην δουλειά σου είτε σε σχέση με την υγεία σου Σε κάθε περίπτωση πάντως, εσύ δεν έχεις παρά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να βάλεις τον... κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να καλύψεις πρώτα τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αυστηρά προσωπική σου ζωή. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως τελικά ο άνθρωπός σου να παρεξηγηθεί, θεωρώντας ότι δεν του δίνεις την δέουσα σημασία.
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2eEouQu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top