ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μετά από 14 χρόνια η Ashley Humphrey ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών της και ομολόγησε στην εκπομπή του Piers Morgan "Killer Women" πως ήταν εκείνη που δολοφόνησε τη Sandra Rozzo και όχι ο άντρας της Timothy Humphrey όπως είχε καταθέσει στο δικαστήριο.

Η Ashley Humphrey που κατηγόρησε τον βίαιο σύζυγό της εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες πως ήταν υπεύθυνη για τη δολοφονία της Sandra Rozzo. H Sandra, πρώην φίλη του Timothy, ήταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο εναντίον του για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση.

"Σκέφτηκα τι θα γινόταν αν δεν εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Τότε άρχισα να σκέφτομαι τη δολοφονία. Ήμουν αυτή που το είπα πρώτη. Δεν ξέρω γιατί τον άφησα να μπει στο μυαλό μου με αυτόν τον τρόπο". Ο Timothy εκτίει ισόβια για το έγκλημα του 2003 στη Φλόριντα, ενώ η Ashley καταδικάστηκε σε μόλις 25 χρόνια για τη θανατηφόρο εκτέλεση. Μια εκπληκτικά επιεικής ποινή για κάποιον που τράβηξε τη σκανδάλη και πυροβόλησε τη Sandra 8 φορές.

Αν η Ashley είχε εξομολογηθεί από την αρχή το σχέδιο και δεν είχε εξασφαλίσει συμφωνία για να καταδικάσει τον σύζυγό της θα της είχε επιβληθεί πιο αυστηρή ποινή για τη δολοφονία της Sandra.

"Δεν ήξερα πόσο μεγάλη ήταν η βόμβα μέχρι που ο ερευνητής που ήταν στην υπόθεση σοκαρίστηκε όταν του είπα τι είχε ομολογήσει η Ashley. Μου είπε ότι αν το είχε πει εκείνη την εποχή θα μπορούσε να είχε καταδικαστεί σε θανατική ποινή", τόνισε ο παρουσιαστής Piers Morgan. "Μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι είχε ενεργήσει υπό την επιρροή του συζύγου της. Αλλά η παραδοχή της Ashley ότι ο φόνος ήταν δική της ιδέα αλλάζει τα πάντα. Σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησα πως είχα να κάνω με μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα".

"Επιτρέψτε μου να πω ότι αν είχε καταδικαστεί σε ισόβια θα ένιωθα ότι το άξιζα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που δεν καταδικάστηκα σε ισόβια. Πιστεύω ότι αν έβγαινε από τη φυλακή θα συνέχιζε να είναι βίαιος και χειριστικός όπως όταν τον γνώρισα. Δεν υπάρχει μίσος ή βία μέσα μου. Σίγουρα δεν έσωσα τον εαυτό μου με 25 χρόνια φυλακή", τόνισε η Ashley Humphrey.

newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2ujQLlJ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top