ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σοκ έπαθε ένας ιδιοκτήτης σκάφους όταν διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα κλοπής, μιας και από το σκάφος του έλειπε ένας φορτιστής μπαταρίας. Ωστόσο αυτό που τον σόκαρε περισσότερο δεν ήταν το ότι τον έκλεψε ένα ζευγάρι, αλλά ότι εκείνο έκανε σ#ξ πριν εξαφανιστεί.

«Στην αρχή τσαντίστηκα από την διάρρηξη αλλά όταν είδα πιο προσεκτικά το βίντεο έβαλα τα γέλια με τους δύο διαρρήκτες» δήλωσε το θύμα τους

Συγκεκριμένα, ο Γουίλ Κόε δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε από τις κάμερες ασφαλείας ότι το σκάφος του είχε μετατραπεί σε ερωτικό καταφύγιο για τους δράστες, οι οποίοι διέρρηξαν το σκάφος, έκαναν σ#ξ, πήραν έναν φορτιστή και εξαφανίστηκαν.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Γουίλ Κόε όταν είδε το βίντεο ασφαλείας από την αποθήκη του προκειμένου να διαπιστώσει πώς έκανε φτερά ένας φορτιστής μπαταρίας από το σκάφος του.

Στο βίντεο το ζευγάρι των διαρρηκτών φαίνεται να έχει μπει στην καμπίνα του σκάφους και να έχει βγάλει τα ρούχα του λίγα λεπτά μετά τη διάρρηξη.

Πλέον ο Κόε αναζητά περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα των διαρρηκτών και γι' αυτό έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.


iefimerida.gr


Πηγή: http://ift.tt/2scl1v6
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top