ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Οι άντρες χρειάζονται επιβράβευση σε κάθε προσπάθεια που κάνουν και ακόμη περισσότερο μετά από μια ερwτική συνεύρεση στην οποία προσπάθησαν πολύ για να σε ικανοποιήσουν…
Σου αποκαλύπτουμε λοιπόν 7 ατάκες που όταν είσαι έτοιμη να του πεις θα ακουστούν σαν κελάηδισμα στα αυτιά του!

1. “Είσαι τόσο προικισμένος”. Οποιαδήποτε θετική αναφορά στο… “κέντρο του αντρισμού” τους τους κάνει περήφανους και είναι κάτι που λατρεύουν να ακούν ακόμα και αν το λες σε κάθε ερwτική επαφή! Ναι ο συγκεκριμένος ανταγωνισμός τους κάνει καλό.
2. “Θα… ολοκληρώσω” Kαι δεν θέλουν μόνο να το ακούσουν εκείνοι, αλλά και και μερικοί γείτονες! Όλοι οι άντρες θέλουν να ξέρουν ότι έκαναν καλή δουλειά και ποιος είναι ο καλύτερος ταρόπος να το μάθουν από να τους το πεις δυνατά χωρίς ντροπές…

3. “Είσαι το καλύτερο σeξ που είχα”. Να το πεις και να το εννοείς αλλιώς μην το πεις καθόλου. Αν νομίζεις πως είσαι καλή στο ψέμα και πως θα σε πιστέψει κάνεις λάθος. Αν του πεις πως είναι ο καλύτερος παρτενέρ που είχες ποτέ με τον ίδιο τρόπο που λες στη φίλη σου ότι πέτυχες την μακαρονάδα χτες δεν θα σε πιστέψει ΠΟΤΕ! Επίσης αν το σeξ σας είναι μέτριο ΟΤΙ και να τους πεις ξέρει ότι είναι μέτριο γιατί ήταν εκεί!

4. “Ήταν ο πιο έντονος οpγασμός της ζωής μου”. Το να ξέρει πως είναι ο πρωταθλητής σου σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία εκτοξεύεις την αντρική του αυτοπεποίθηση στα ύψη και μετά προσπαθεί ακόμη περισσότερο να διατηρήσει τον τίτλο.

5. “Κάνε μου ότι θες”. Αυτή η άνευ όρων παράδοσή σου θεωρείται απόλυτα αφροδισιακή ατάκα και πάντα θα την εκμεταλλευτούν όσο μπορούν! Πρόσεχε λοιπόν όταν το πεις να είσαι προετοιμασμένη για όλα.

6. “Είσαι τόσο σeξι έτσι”. Οι άντρες δεν θεωρούν πως είναι σeξι γιατί απλά είναι άντρες και δεν βλέπουν έτσι τον εαυτό τους. Αυτό, όμως, το κομπλιμέντο είναι πάντα καλοδεχούμενο ειδικά όταν δεν το περιμένουν.

7. “Το σeξ μας ήταν τόσο καλό που δεν έχω πρόβλημα να βγεις τώρα με τους φίλους σου παρότι εγώ δεν έχω κανονίσει απολύτως τίποτα”. Πρόταση που όλοι οι άντρες θέλουν να ακούσουν, αλλά είναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν είπε ΠΟΤΕ. psixologikosfaros.gr


Πηγή: http://ift.tt/2t73qYB
loading...
 
Top