ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Survivor: Πλακώθηκαν Αναγνωστόπουλος – Σπαλιάρας! Προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν οι συμπαίκτες του – «Βούλωσε το!!!» (Βίντεο)



Ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου παρακολουθήσαμε με το που ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor.

Την ώρα που ξύπνησαν οι Μαχητές από την υπερπολυτελέστατη βίλα, και έπαιρναν το πλούσιο πρωινό τους διαδραματίστηκε ένας απίστευτος καυγάς με χαρακτηρισμούς μεταξύ τους Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα! Διαβάστε παρακάτω…

Ο Κώστας είπε στον Γιάννη να πάρει δύο ψωμάκια αντί για ένα.. ο Σπαλ ήταν από τον ύπνο και προφανώς είχε νεύρα με αποτέλεσμα να του επιτεθεί λέγοντας: «Βούλωστο μωρε! Πάρε και πάρε όλη την ώρα!». Αυτή φράση ενόχλησε τον μισθοφόρο ο οποίος απάντησε: «Εσύ να το βουλώσεις! Πώς μιλάς έτσι ρε;».

Φυσικά ο καυγάς δεν σταμάτησε εκεί αφού ο Γιάννης ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Και πολύ σε έχουμε ανεχτεί!», με τον μισθοφόρο να ρίχνει τα καρφιά του λέγοντας: «Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά και οι 4 σε ανεχόμαστε από την ημέρα που ήρθες!». Η υπόλοιπη ομάδα προσπαθούσε να τους ηρεμήσει ενώ ο Κώστας μιλώντας στην κάμερα είπε:

«Όλο αυτό τον καιρό όλη η ομάδα τον έχουμε ανεχτεί για πολλά θέματα. Προφανώς τώρα που τελείωσε η 24ωρη ψηφοφορία και ξέρει πως όσοι ήταν να τον ψηφίσουν τον ψήφισαν, δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, γιατί δεν θεωρώ ότι τον έχει δείξει! Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ηθοποιός και ξέρει να προσποιείται πολύ καλά!», είπε χαρακτηριστικά ο μισθοφόρος…

Ενώ ο Σπαλιάρας είπε: «Εε εντάξει μπορεί να φταίει ο καφές που ήπια! Όταν ξυπνάς σε ένα τόσο όμορφο μέρος και μετά ξέρεις ότι πρέπει να γυρίσεις στην καλύβα, σου φταίνε όλα!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: http://ift.tt/2rjbl4W
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top