ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Στην τελική του ευθεία έχει μπει για τα καλά το Survivor, το οποίο όσο περνάει ο καιρός μας καθηλώνει και περισσότερο!

Μπορεί οι Μαχητές να έχουν μείνει με δύο άτομα περισσότερα στο παιχνίδι, όμως οι Διάσημοι με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουν καταφέρει να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν τις δύο τελευταίες νίκες! Μαχητές και Διάσημοι χτες ήρθαν αντιμέτωποι για το έπαθλο της επικοινωνίας… Μάλιστα, οι νικήτρια ομάδα αυτή την φορά θα μιλήσει με βίντεο κλήση με την οικογένεια της!
Οι Διάσημοι χάρηκαν με την ψυχή τους το έπαθλο αφού μετά από πέντε μήνες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας με αγαπημένα τους πρόσωπα! Ευρυδικη, Ντάνος και Χρανιώτης διάβασαν μηνύματα που τους έστειλαν πρόσωπα που τους υποστηρίζουν απλοί άνθρωποι, εκτός από τις οικογένειες τους…
Οι αντιδράσεις τους ήταν απίστευτες αφού όλοι ντρεπόντουσαν, ειδικά η Βαλαβάνη και ο Αγγελόπουλος που δεν το έχουν συνηθίσει αυτό, γιατί ο Χρανιώτης είναι ηθοποιός και τα γνωρίζει αυτά! Δειτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Σήμερα, όμως, στην εκπομπή «Happy Day» έκαναν μία αποκάλυψη βόμβα για το παιχνίδι! Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μάστερ στα σποιλερ, σήμερα θα ζήσουμε τον λεγόμενο «ξαφνικό θάνατο». Γιατί; Γιατί δεν αποχωρεί ένας παίκτης αλλά δύο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, την ασυλία χάνουν οι Μαχητές και αποχωρεί Σάρα Εσκενάζυ και… Γιάννης Σπαλιάρας! Προτεινόμενοι είναι Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρα και Εσκενάζυ…ενώ ατομική ασυλία πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Αυτό θα πει ανατροπή… Μέσα σε μία μέρα μείωσαν δια μαγείας τους Μαχητές!
 Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Πηγή: http://ift.tt/2s1uhDI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top