ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να έχει κλέψει την παράσταση τις δύο τελευταίες ημέρες στο Survivor, όπου έχει κατατροπώσει τους αντιπάλους του, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον κατηγορούν για τη χθεσινή του νίκη!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!
Ο Ντάνος για ακόμα μια ημέρα χτες έκλεψε την παράσταση, επικράτησε των Μαχητών και απόλαυσε ένα μοναδικό έπαθλο αφού πήρε τη νίκη!
Ωστόσο αμέσως μετά το τέλος του πρώτου ατομικού αγωνίσματος στο Survivor, ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε πως ο Αγγελόπουλος ήταν τυχερός αφού:
Κληρώθηκε να παίξει δύο φορές με την Σάρα, αλλά και κατά την προσπάθειά του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο τελευταίος τραυματίστηκε και έχασε πολύτιμο έδαφος!
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες επικρατεί και ένας ντόρος στο διαδίκτυο σχετικά με την απόφαση της παραγωγής να πάρει προβάδισμα ο Ντάνος στο αγώνισμα με τον Βασάλο!
Και αυτό γιατί όπως φαίνεται και στις εικόνες που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr, ο Βασάλος την ώρα που χτυπάει και βγάζει την κραυγή είναι ελαφρώς πιο μπροστά από τον Αγγελόπουλο!
Ακόμα και την στιγμή που καταρρέει και πιάνει το πόδι του ο Ντάνος δεν βρίσκεται τόσο μπροστά όσα τον τοποθέτησαν από την παραγωγή!http://ift.tt/2sSp5U0
Δείτε καρέ καρέ το στιγμιότυπο:
Πηγή: http://ift.tt/2sSoamA
loading...
 
Top