ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και πλέον το πρόσωπο «κλειδί» στο Survivor δεν είναι ο Ντάνος αλλά η...
Ευριδίκη και γι' αυτό ο Αγγελόπουλος θα τα δώσει όλα για όλα, ώστε να την πάρει μαζί του μέχρι τα τελικά.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να χάρισε στην Βαλαβάνη, σύμφωνα με τις διαρροές των αποτελεσμάτων την προτελευταία θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της 24ωρης ψηφοφορίας, όμως η Ευριδίκη αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να... αποχωρήσει και ήδη κατόρθωσε να ανατρέψει για μια ακόμη φορά τα προγνωστικά.

Πλέον, έχοντας μείνει μόνη με τον Ντάνο στην καλύβα των Διάσημων, η Βαλαβάνη γνωρίζει πως από τις δικές της δυνατότητες θα καθοριστεί και το μέλλον του Αγγελόπουλου στο Survivor.

Τι σημαίνει αυτό;

Ο Τανιμανίδης ξεκαθάρισε πως το Survivor δεν πρόκειται να μετατραπεί ποτέ σε ατομικό αγώνισμα επιβίωσης, όσο οι Διάσημοι παραμένουν δύο και νικάνε τους Μαχητές στα αγωνίσματα ασυλίας που ακολουθούν.

Αν, λοιπόν, ο Ντάνος και η Βαλαβάνη κάνουν τρεις διαδοχικές νίκες σε αγωνίσματα ασυλίας και στείλουν στην Αθήνα Σάρα, Σπαλιάρα και Αναγνωστόπουλο, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι αυτόματα πάνε και στον τελικό. Κι αν για τον Ντάνο αυτό ήταν απόλυτα βέβαιο πως θα συμβεί, τίποτα και κανένας δεν προδίκαζε μια τέτοια εξέλιξη για την Ευριδίκη.


Πηγή: http://ift.tt/2sD8fIO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top