ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Survivor: Αυτά είναι τα εντυπωσιακά σπίτια της ομάδας των «Διάσημων» (Photos)
Ήταν χωρίς αμφιβολία η χρονιά τους λόγω της συμμετοχής τους στο επιτυχημένο Survivor. Ο λόγος και για τους «Διάσημους» αλλά και για τους «Μαχητές» που τελικά αποδείχτηκε πως και οι δύο ομάδες είναι πλέον και διάσημοι αλλά και μαχητές.

Λίγο πριν τον τελικό ψάξαμε να βρούμε τα σπίτια της πρώτης ομάδας. Σπίτια στα οποία κάποιοι επέστρεψαν ενώ κάποιοι άλλοι ανυπομονούν να γυρίσουν. Με την απουσία της κατοικίας του Γιώργου Αγγελόπουλου λόγω κλειδωμένου προφίλ στο Instagram, θα ακολουθήσει gallery και με τα σπίτια από την ομάδα των «Μαχητών». Μέχρι τότε, δείτε τις εντυπωσιακές κατοικίες των «Διάσημων» κάνοντας κλικ αριστερά.
Κώστας Κοκκινάκης
Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι Έλληνας υδατοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1975 στα Γιάννενα, έχει ύψος 1,93 μέτρα και υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Ο 41χρονος ολυμπιονίκης υπήρξε παντρεμένος με την Αλεξία Καμμένου, αδερφή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Μαζί, έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 16χρονη Ηλιάννα και για χάρη της διατηρούν πολύ καλές, φιλικές σχέσεις. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα που γνωρίζουμε για το παίχτη του Survivor που μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια, τόσο για το ό,τι δεν δίνει δικαιώματα όσο και και την ομαδικότητά του και την μαγειρική του. Υπάρχουν βέβαια και αρκετά χιουμοριστικά σχόλια στο διαδίκτυο που «κατηγορούν» τον κύριο Κοκκινάκη πως είναι ανέκφραστος. Κάνοντας μία βόλτα λοιπόν στο προφίλ του Mr Poker Face στο Instagram, καταλάβαμε πως ο αθλητής έχει κάποιες μεγάλες αδυναμίες που κάνουν το πρόσωπό του να αλλάζει κάθε φορά που ποζάρει με αυτές. Μιλάμε φυσικά για την κόρη του αλλά και για τους αξιολάτρευτους τετράποδους φίλους του που πρωταγωνιστούν στη ζωή του.
Λάουρα Νάργες
Η Λάουρα Νάργες συμμετείχε φέτος στο Survivor στην ομάδα των διάσημων και μάλιστα σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες της, προσπάθησε τις περισσότερες φορές να μένει αμέτοχη σε κόντρες και ίντριγκες. Η 26χρονη Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός διατηρεί εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου με τον οποίο είναι πολύ δεμένη. Σπάνια έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι, ωστόσο μπορείτε να δείτε και κάποιες ακόμα στο Instagram της.
Σόφη Πασχάλη
Η γυμνάστρια αποχώρησε σχετικά νωρίς από το Survivor και να επιστρέψει στο ησυχαστήριό της και να έχει ασχοληθεί με την αγαπημένη της σκυλίτσα, Λούσυ. Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της, που έχει η ίδια μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Ναι. Είναι survivor girl και ναι έχει καταφέρει να γίνει πάρα πολύ αγαπητή στον κόσμο. Ο λόγος φυσικά για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που μπορεί να αποχώρησε οικειοθελώς από το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης, ωστόσο κατέκτησε την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών. Η τραγουδίστρια που έκανε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της ως προς το θέμα των αξιών,σπάνια ανοίγει το σπίτι της, ωστόσο μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram της.
Βο
Ο Χαράλαμπος Ξενίδης γνωστός με το όνομα Bo, είναι ένας επιτυχημένος ράπερ που πολλοί θα θυμούνται και από την συνεργασία του με τους Goin’ Through στα πρώτα του βήματα. Ο Bo είναι γεννημένος στη Γερμανία ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα που γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να ξεκινήσει το Survivor, στο οποίο ανακαλύψαμε πτυχές της προσωπικότητάς του που μας αρέσουν πολύ. Ευαίσθητος, προστατευτικός, με χιούμορ, η ομαδικότητα και η μη συμμετοχή του σε ίντριγκες είναι κάποια από τα στοιχεία που τον έχουν καταστήσει πολύ αγαπητό στο κοινό. Κάνοντας μία «βόλτα» στο προφίλ του αξιαγάπητου κύριου Bo, μάθαμε επίσης πως έχει τεράστια αδυναμία στο ωραίο φύλο, λατρεύει να περνάει ώρες στο σπίτι του στην Ηλιούπολη με φίλους, ενώ το σπίτι του έχει και home studio όπου περνάει ατέλειωτες ώρες.
Μαριάννα Καλέργη
Η 25χρονη ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του Muay Thai (Ταιλανδεζικη Πυγμαχία). Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και σε ηλικία μόλις 15 ετών το 2006, κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της W.K.N (World Kickboxing Network ) στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα επέλεξαν την Μαριάννα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο I.M.C (International Muay Thai Council). Σε ηλικία 19 ετών, η Μαριάννα είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές διακρίσεις αλλά και σπουδές στην Γυμναστική Ακαδημία. Ακολούθησε βέβαια και η συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά δυστυχώς λόγω κάποιου θέματος υγείας, επέστρεψε νωρίς σπίτι της. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από αυτό στο Instagram της
Λάμπρος Χούτος
Οι νεότεροι θα τον θυμούνται από τη συμμετοχή του στο Survivor και οι παλιότεροι θα θυμούνται τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στα γήπεδα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει χαρίσει και στιγμές συγκίνησης με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι στο Instagram του.
Ευριδίκη Βαλαβάνη
Μία από τις πιο όμορφες αλλά και πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor είναι χωρίς αμφιβολία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η Ευριδίκη λοιπόν, εκτός από μια πολύ γοητευτική αθλητικογράφος, είναι και αθλήτρια του Pole dancing κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ με την ομάδα των «Διάσημων». Η παρουσία της έχει δημιουργήσει ποικίλα σχόλια κυρίως από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η παίκτρια εκτός από αδυναμία στα τατουάζ έχει και αδυναμία στο σπίτι της, στο οποίο ανυπομονεί να επιστρέψει. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram της.
Στέλιος Χανταμπάκης
Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι γνωστός στον χώρο της τηλεόρασης εδώ και αρκετά χρόνια καθώς έχει συμμετάσχει σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές. Πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, ο νεαρός παρουσιαστής συμμετείχε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο «Έψιλον», ενώ πολλοί θα τον θυμούνται να βρίσκεται στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Star». Η γυναίκα της ζωής του, Όλγα Πηλιάκη, του έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά και ο ίδιος έχει φανεί ένας πολύ καλός οικοδεσπότης, αφού μας έχει βάλει πολλές φορές μέσα στο σπίτι του μέσω Instagram.
 youweekly.gr
Πηγή: http://ift.tt/2sb1zia
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top