ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αποτέλεσμα εικόνας για Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης gamos

Σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που παντρεύτηκε το βασιλόπουλο εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού το απόγευμα του Σαββάτου
. Η όμορφη παρουσιάστρια του Ant1 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι στην εξοχική κατοικία του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη και το ζευγάρι έλαμπε από χαρά.
Μετά από ένα τρυφερό love story, οι δυο τους πήραν τη μεγάλη απόφαση και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και λίγους φίλους. Οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι οι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι τους, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της παρουσιάστριας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στην Ιταλία.


Όσο για την Δούκισσα Νομικού; Μπορεί την Παρασκευή να βρέθηκε κανονικά στη θέση της και να παρουσίασε το 3ο live του So you think you can dance, από το πρωί του Σαββάτου όμως έφθασε στο νησί με την μητέρα της και χαλάρωσε πριν βρεθεί στην εκκλησία. Μάλιστα, πρόλαβε να κάνει και λίγη ηλιοθεραπεία! (δες εδώ)

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία λίγα λεπτά πριν τις 20:00 και έλαμπε από χαρά. Φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό της Celia Kritharioti, που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ώρα του μυστηρίου, η Δούκισσα ήταν σαν πριγκίπισσα! Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο γαμπρός που την περίμενε με λαχτάρα μπροστά από το εκκλησάκι.



Στο χώρο που έγινε η τελετή έφθασε παραδοσιακά πρώτα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Κόκκαλη και μετά η όμορφη Δούκισσα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Νίκο Νομικό.

Σωκράτης Κόκκαλης με τον γαμπρό Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού με τον πατέρα της Νίκο Νομικό
Μάλιστα, μόλις η Δούκισσα έφθασε στην εκκλησία τα όργανα έπαιξαν ντο τραγούδι "Σήμερα γάμος γίνεται" και όλοι άρχισαν να χειροκροτούν!
Δες το Video που ανέβασε στο Instagram η Ελίνα Καντζά:

Το παρών στο γάμο έδωσαν μεταξύ άλλων η Έλλη Στάη, η Βίκυ Λέανδρος, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και πολλοί άλλοι...

Έλλη Στάη

Βίκυ Λέανδρος


Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Μαριέττα Χρουσαλά, Λέων Πατίτσας

Κώστας Καίσσαρης


 Η Δούκισσα Νομικού με τον Γιάννη Λάτσιο 

 Ελίνα Καντζά


Αθηνά Οικονομάκου
Μετά το μυστήριο ακολούθησε  μεγάλο γαμήλιο πάρτι για τους καλεσμένους του ζευγαριού, στην παραλία του Πανόρμου.



Πηγή: http://ift.tt/2rZ9dMs
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top