ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η γυναίκα μετά τη γέννηση του παιδιού με καισαρική, παραπονέθηκε ότι η κοιλιά της παρέμενε στις ίδιες διαστάσεις με αυτές την περίοδο της εγκυμοσύνης της - Αφού τις έκαναν κάποιες εξετάσεις και της αφαίρεσαν συσσωρευμένο υγρό της έδωσαν εξιτήριο.



Σε δύο χρόνια κατ’ οίκον περιορισμό καταδίκασε δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, μία γυναικολόγο και μία νοσοκόμα που μετά από καισαρική τομή σε γυναίκα ξέχασαν στη κοιλιά της ένα σεντόνι. Το περιστατικό συνέβη το 2015. Η γυναίκα μετά τη γέννηση του παιδιού με καισαρική, παραπονέθηκε ότι η κοιλιά της παρέμενε στις ίδιες διαστάσεις με αυτές την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Παράλληλα παραπονέθηκε για έντονους πόνους. Αφού τις έκαναν κάποιες εξετάσεις και της αφαίρεσαν συσσωρευμένο υγρό της έδωσαν εξιτήριο.
Δέκα μέρες αργότερα η γυναίκα μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο πήγε στο νοσοκομείο της Στρατιωτικής Ακαδημίας Κίροβ, όπου διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε εκτεταμένη μόλυνση στη κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί βρήκαν στη κοιλιά της ένα σεντόνι 117 εκατοστών μήκους και 84 εκατοστών πλάτους. Αφού έγινε καθαρισμός και αντιμετωπίστηκε η μόλυνση με ισχυρά αντιβιοτικά η γυναίκα εξήλθε του νοσοκομείου διαφεύγοντας τον κίνδυνο για τη ζωή της.
Η γυναικολόγος Μαριάμ Αρακελιάν και η νοσοκόμα Γκαλίνα Σλομίνογια, έχουν απολυθεί από το νοσοκομείο που εργαζόντουσαν ενώ τώρα θα παραμείνουν και για δύο χρόνια σε κατ’ οίκον περιορισμό χωρίς να μπορούν να αλλάξουν τόπο κατοικίας. Παράλληλα τους απαγορεύτηκε η άσκηση του επαγγέλματος για δυόμιση χρόνια.


Πηγή: protothema.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sgCeX4
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top