ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Για ποιο λόγο κάποιος θεωρεί ότι είναι καλή ιδέα να αφήσει ένα μικρό παιδί μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα; Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, η Amanda Hawkins άφησε τα δύο μικρά παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερο από 15 ώρες!


Η Hawkins είναι μόνο 19 και αποφάσισε ότι ήθελε να διασκεδάσει ένα βράδυ, οπότε άφησε τα παιδιά της έξω στο αυτοκίνητο!

Και τα δύο της παιδιά Addyson Overgard-Eddy 2 ετών, και Brynn Hawkins 1 έτους, πέθαναν. Η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή εκείνο το βράδυ και ανέβηκε και άλλο στη συνέχεια.

Ο Kerri County Sheriff Rusty Hierholzer, δήλωσε ότι άλλοι παρευρισκόμενοι στο πάρτι άκουγαν τα παιδιά να κλαίνε και να λένε στη Hawkins ότι πρέπει να τα σώσει – αλλά εκείνη δεν το έκανε ποτέ.


Η Hawkins πήγε κάποια στιγμή έξω να ελέγξει τα παιδιά της και κατάλαβε ότι είχαν πρόβλημα. Τραγικά, δεν έκανε τον κόπο να κάνει κάτι για να τα βοηθήσει, αλλά τα έκανε μπάνιο και άλλαξε τα ρούχα τους για να κρύψει ό, τι είχε συμβεί.

mom and daughtersmom and daughters

Αφού τελείωσε, πήγε τα μωρά της στο πλησιέστερο ιατρικό κέντρο και είπε ψέματα στο προσωπικό ότι τα παιδιά της κατέρρευσαν παίζοντας κοντά σε μια βραχώδη λίμνη επειδή μύρισαν κάτι λουλούδια στα οποία είχαν αλλεργία. Φυσικά κανείς δεν την πίστεψε.

mom and daughters

Ο σερίφης δήλωσε επίσης ότι η Hawkins είχε αφήσει ξανά τα παιδιά της μόνα στο αυτοκίνητο. Οι φίλοι της Hawkins ανησυχούσαν για το πώς αντιμετώπιζε τις κόρες της, αλλά ποτέ δεν κάλεσαν βοήθεια.

mom and daughters
Οι Addyson και Brynn θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες και να υποστηρίζουμε όσους δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Αναπαυθείτε εν ειρήνη, μικροί άγγελοι.


Πηγή: http://ift.tt/2rYLz1b
loading...
 
Top