ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Aτακτα Koρίτσια! Έρευνα του
Blindchat.gr αναδεικνύει τις προτιμήσεις των χρηστών του – πρόκειται για site γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης – σε ό, τι αφορά το S Ε Χ.
Οι υπεύθυνοι του chat ανέλυσαν τις απαντήσεις ερωτηματολογίου που έθεσαν στους χρήστες και κατέληξαν σε έναν χάρτη της Ελλάδας με τις… προτιμήσεις των γυναικών αναφορικά με την ιδανική σχέση.
Με βάση τις απαντήσεις έφτιαξαν έναν χάρτη στον οποίο φαίνεται το ποσοστό των γυναικών που θα προτιμούσε μια σχέση της μιας βραδιάς, αντί για μια μακροχρόνια σχέση ανά περιφέρεια.
Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;
Η ερώτηση κλειδί που έδωσε τις απαντήσεις, έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να απαντήσουν «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες», «Μερικά χρόνια» και «Για πάντα».
Ο μέσος όρος πανελλαδικά των γυναικών που θα προτιμούσαν το ΟNΕ ΝΙGΗΤ SΤΑΝD είναι θα έλεγε κανείς χαμηλός, αφού φτάνει το 18,3%. Οι άντρες από την άλλη, προκρίνουν το S Ε Χ της μιας φοράς σε ποσοστό 25,8%.

Κι αν σαν πανελλαδικό ποσοστό δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το πράγμα αλλάζει αν εξετάσει κανείς κάθε περιφέρεια της Ελλάδας ξεχωριστά. Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.
Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.
21
Αν ρίξουμε φως στις περιφέρειες όπου το one night stand συγκεντρώνει τα μικρότερα ποσοστά προτιμήσεων θα δούμε την Κρήτη με 9,61% στις γυναίκες, με την Ανατολή Μακεδονία και Θράκη να ακολουθεί με 14%, την Στερεά Ελλάδα με 14,48% και τη Κεντρική Μακεδονία με 15,53%.
Η Κρήτη είναι και η Περιφέρεια που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα που φτάνει το 14,41% με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διαφορά να είναι στην Κεντρική Μακεδονία, 10,55%.


Πηγή: http://ift.tt/2t7we3a
loading...
 
Top