ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

H Lamda Development ανακοίνωσε ανακοινώνει ότι προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης με την
IRERE Property Investments Luxembourg», πρώην με την επωνυμία «HSBC Property Investments Luxemburg S.A.R.L», για τη μεταβίβαση από την IRERE και αγορά από την Εταιρεία 4.402.368 μετοχών εκδόσεως της εταιρεία «Lamda Olympia Village Ανώνυμη Εταιρεία Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Ακινήτων», οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 50% του μετοχικού κεφαλαίου της LOV.
Σημειώνεται ότι η Irere είχε αποκτήσει το ποσοστό στην εταιρία που κατέχει το The Mall πριν από χρόνια και τώρα άσκησε τη σχετική option που είχε για επιστροφή του 50% στην Lamda.
Η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν της έγκρισης της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών και εφόσον συμφωνηθεί η επέκταση της δανειακής σύμβασης της LOV για τουλάχιστον τρία επιπλέον έτη.
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής η Εταιρεία θα κατέχει πλέον το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της LOV, στην οποία ανήκει το Εμπορικό Κέντρο «The Mall Athens». Σημειώνεται, ότι η συνολική αξία αποτίμησης του «The Mall Athens» διαμορφώνεται σε €381,2 εκ.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top