ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τριακόσιους εργαζόμενους αποδεσμεύει η Time Inc. με απολύσεις και εθελούσιες εξόδους
, καθώς ο μεγάλος εκδοτικός οργανισμός επιχειρεί να περιορίσει τα παρακμάζοντα έντυπά του και να πατήσει πιο γερά στην ψηφιακή εποχή.
Οι περικοπές προσωπικού ανακοινώθηκαν σε εσωτερικό memo του διευθύνοντος συμβούλου Ριτς Μπατίστα, στο οποίο ανέφερε ότι η νέα στρατηγική έχει στόχο να κάνει την εταιρεία πιο αποδοτική και να επανεπενδύσει τους πόρους της σε αναπτυσσόμενους τομείς.
«Σήμερα κάναμε ένα δύσκολο αλλά απαραίτητο βήμα», σημείωσε ο Μπατίστα στο memo που εξασφάλισε το Bloomberg. Δεν διευκρίνισε τα τμήματα της εταιρείας που αφορούν οι περικοπές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 4% του συνολικού προσωπικού της Time. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 7.450 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.
Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία που εκδίδει, μεταξύ άλλων, τα περιοδικά People και Sports Illustrated ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να πουλήσει μερικά περιοδικά ή άλλα τμήματα καθώς επιθυμεί να δώσει ώθηση στην ψηφιακή στρατηγική της.
Τον Απρίλιο η Time, ύστερα από μήνες άκαρπων διαπραγματεύσεων με μνηστήρες όπως η Meredtith Corp. και ένας όμιλος που συμπεριλάμβανε την Pamplona Capital Management και τον επιχειρηματία Jahm Najafi, ανακοίνωσε ότι δεν θα πουληθεί και θα επιδιώξει μόνη της το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή.
Τους τελευταίους μήνες αναδομείται οργανωσιακά και αντικαθιστά υψηλόβαθμα στελέχη της σε μια προσπάθεια να πείσει τους διαφημιστές να βάλουν χρήματα στα έντυπά της και όχι μόνο στη Facebook και τη Google. Μέσα στο 2017 η Time θα λανσάρει στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής την online υπηρεσία βίντεο του Sports Illustrated με ντοκιμαντέρ και αναλύσεις από τους ρεπόρτερ του περιοδικού.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top