ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Παρουσιάστρια δοκίμασε on air τα πιττάκια του Ντάνου Στο νησί της Σκιάθου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές με τον σύζυγο της και φιλικό τους ζευγάρι η γνωστή
παρουσιάστρια της καθημερινής απογευματινής εκπομπής. Ωστόσο δεν αφήνει τους τηλεθεατές της παραπονεμένους, αφού βγαίνει καθημερινά έστω και για λίγο μέσω Skype και μοιράζεται με τους τηλεθεατές στιγμές από τος διακοπές της.
Η ίδια μπορεί να πήγε για να ξεκουραστεί, ωστόσο δεν μπορεί να μην εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Σκιάθος είναι το νησί του δημοφιλή παίχτη του Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τους δημοφιλέστερους παίκτες και η απήχηση του στο κοινό είναι μεγάλη με τις θαυμάστριες του διψούν για κάθε νέα πληροφορία. Έτσι η παρουσιάστρια όπως εξιστόρησε σήμερα επισκέφτηκε τον θείο του Ντάνου, του πήρε συνέντευξη και αγόρασε τα λεγόμενα «πιττάκια του Ντάνου». Μάλιστα στην σημερινή της σύνδεση δεν δίστασε να τα δοκιμάσει στον αέρα της εκπομπής. Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την εκπομπή του MegaOne «Όλα Για Σένα».







Πηγή: http://ift.tt/2tqacoK
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top