ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο άντρας δίχως να γνωρίζει το παραμικρό, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook διερευνάται από την Επιτροπή Διατήρησης Άγριας ζωής της περιοχής.



Αρχικά το βίντεο προκάλεσε πολλά σχόλια για το τι ζει στο ποτάμι αυτό. Ο άντρας ρίχνει έναν κουβά με νερό στο ποτάμι και αμέσως στην άλλη άκρη τα νερά ταράζονται και κάτι που ζει εκεί δείχνει προφανώς πολύ αναστατωμένο.

Ο Σκοτ ΜακΚορμικ είπε ότι προσπαθούσε να βγάλει νερό από τη βάρκα του στον ποταμό St. Johns στην επαρχία Volusia και δεν γνώριζε πως στο ποτάμι ζούσε ένα προστατευόμενο είδος.

Αυτό που βλέπετε να ταράζει τα νερά είναι στην πραγματικότητα μανάτοι, ένα σπάνιο και πολύ φιλήσυχο είδος γνωστό και ως θαλάσσιες αγελάδες. Το υδρόβιο θηλαστικό ζώο της οικογένειας των τριχεχιδών θεωρείται προστατευόμενο και οποιοσδήποτε διαταράξει το φυσικό του περιβάλλον τιμωρείται με αυστηρό πρόστιμο.

Πρόκειται για αδίκημα δευτέρου βαθμού στη Φλόριντα και ο ΜακΚορμικ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ομοσπονδιακές κατηγορίες, καθώς βρίσκονται στη λίστα που βρίσκεται σε κίνδυνο.


Πηγή: http://ift.tt/2su3r7F
loading...
 
Top