ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αντίθετοι οι δήμαρχοι με τα νέα διόδια στα Τέμπη -Απειλούν με κινητοποιήσεις
Tην αντίθεσή τους σχετικά με την προοπτική λειτουργίας νέων διοδίων στη κοιλάδα των Τεμπών δήλωσαν αμφότεροι οι δήμαρχοι Τεμπών και Αγιάς, Κώστας Κολλάτος και Αντώνης Γκουντάρας αντίστοιχα.

Παράλληλα σημειώνουν πως ετοιμάζονται ακόμα και σε κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας εφόσον τεθεί τέτοιο σχέδιο.
«Λέμε όχι στη μετεγκατάσταση των διοδίων στα Τέμπη. Και αυτό διότι ο δρόμος που διέπει την Κοιλάδα των Τεμπών αποτελεί τον παράδρομο και την εναλλακτική διαδρομή του κλειστού αυτοκινητοδρόμου» σημειώνει σε δήλωση του ο δήμαρχος Τεμπών, απειλώντας ως δημοτική αρχή, να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις μαζί με τους τοπικούς φορείς.
Από την μεριά του, ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, σημειώνει πως η δημοτική αρχή είναι αντίθετη στην μετεγκατάσταση των διοδίων, χαρακτηρίζοντας την προοπτική αυτή «παγκόσμια πρωτοτυπία».
«Όλοι οι φορείς του νομού Λάρισας, ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης θα σταθούμε απέναντι σε αυτή τη σκέψη. Η τοποθέτηση των διοδίων στα Τέμπη είναι μια κακή ιδέα που την κληρονομήσαμε από παλιά. Αυτή την κακή ιδέα λοιπόν δεν θα αφήσουμε να την υλοποιήσουν» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντάρας.
Τέλος σημειώνεται πως στο πλευρό των δημάρχων βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος σε δήλωση του ξεκαθάρισε ότι «οποιαδήποτε πρόταση ή δίλημμα ότι θα γίνει ο κόμβος στον Πυργετό με την προϋπόθεση λειτουργίας των διοδίων, δεν στέκουν με σοβαρότητα στη διαδικασία».



Πηγή: http://ift.tt/2t4jKX9
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top