ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τις τελευταίες ημέρες με καλούν από τον αριθμό
6944 482647. Πιο κάτω, θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, ποιο είναι αυτό το νούμερο και να τους προτείνω κάποιες κινήσεις που πρέπει να κάνουν άπαντες.

Αγαπητοί φίλοι, να είστε πολύ προσεκτικοί στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους υπαλλήλους του Ανδρικόπουλου, όταν τηλεφωνικά σας ζητούν να ρυθμίσετε τα χρέη σας, διότι δημιουργούνται πρακτικά που απομαγνητοφωνούνται, αποτυπώνονται σε πρακτικά συμφωνίας και τελικά διεκδικούνται από τις τράπεζες.

Εισπρακτική, το πούλο όλοι τους, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος απλά. Αποτυχημένοι Δικηγόροι γίνονται πουτ....ς τραπεζών. Πολύ επικίνδυνο και ενοχλητικό αυτό το γραφείο.

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ 'Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και μην διστάσετε να τους καταγράψετε και να τους καταγγείλετε στον Εισαγγελέα, ιδιαίτερα αν αρχίσουν να σας ρωτούν τα προσωπικά σας στοιχεία, δήθεν για "ταυτοποίηση" (ποιος είναι ο αριθμός ταυτότητάς σας, η ημερομηνία γέννησης, ο ΑΦΜ σας κλπ), γιατί μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να εκδώσουν δάνεια και κάρτες στο όνομά σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας από αυτά τα καθάρματα!

Έχει σημασία οι δανειολήπτες να καταγράφουν τις κλήσεις που γίνονται από το πιο πάνω γραφείο σημειώνοντας τα ακόλουθα :

1. όνομα δικηγορικού γραφείου
2. ώρα κλήσης
3. όνομα καλούντος
4. αριθ. τηλεφώνου που καλεί
5. θέμα κλήσης

και να ενημερώνουν εγγράφως την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή www.efpolis.gr τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών www.dsa.gr για το Πειθαρχικό.


Πηγή: http://ift.tt/2rmeV9j
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top