ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πολύ σημαντικές είναι οι πρώτες αποφάσεις του Αλβανού τεχνικού στον Ολυμπιακό – Γιατί "καθαρίζει" το ρόστερ κι από ποιους ποδοσφαιριστές;



Καταιγιστικές μπορούν να θεωρηθούν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, μετά και τη χθεσινή, πρώτη συνάντηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ήδη, όπως έγινε γνωστό, τρεις σπουδαίοι ξένοι παίκτες ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη σεζόν, που ξεκινάει και πλέον, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και δεν είναι άλλος από τη Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ απουσίαζε από την "πρώτη" του Ολυμπιακού και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπεσνίκ Χάσι.

Λέγεται ότι και από τον Ολυμπιακό είχαν πολλά παράπονα μαζί του, κυρίως για το γεγονός ότι πέρυσι, όταν η ομάδα κατέβαλε όλο το ποσό στην Μπράγκα για την απόκτησή του, ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, εκείνος επέστρεψε από τις διακοπές του σαν ...τουρίστας, με 8 παραπανίσια κιλά και ουσιαστικά, χρειάστηκε πολύ καιρό για να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Κολομβιανός δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με τις πληροφορίες πάντως, να αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παράλληλα, παρελθόν για τον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρούνται οι Αργεντινοί σούπερ σταρ, Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο. Αμφότεροι έχουν ειδοποιηθεί από την ΠΑΕ ότι δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα και πλέον, η σταδιοδρομία τους και η προσφορά τους στον Ολυμπιακό σταματάει κάπου εδώ.

Ήδη, ο "παππούς" ξεκίνησε μαθήματα προπονητικής και θα βρίσκεται στην Ιταλία έως και τις 20 Ιουλίου, τουλάχιστον, που κρατάνε τα μαθήματα. Στη συνέχεια μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει σε μια ομάδα β' ταχύτητας της Σούπερ Λίγκας, τον Απόλλωνα ή τον Πανιώνιο, κατά πάσα πιθανότητα.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό έχει ανοιχτή πρόταση για να αναλάβει καθήκοντα προπονητή στα τμήματα των ακαδημιών, αμέσως μόλις αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ομάδα αναζητά και ο Τσόρι, ο οποίος επίσης δείχνει να θέλει να παραμείνει στην Αθήνα. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως και αυτός έχει ανοιχτή πρόταση από τη Ρίβερ Πλέιτ για να επιστρέψει στο "Μονουμεντάλ" και να κλείσει εκεί την καριέρα του και γι' αυτό βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μεγάλο δίλημμα.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2rk75xK
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top