ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Φραντζής, Μαρσελίνο και σατανιστές...

Το πλέον πολυσυζητημένο, λόγω και της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 1987 με θύμα τη Ζωή Γαρμάνη. Τη σκότωσε και την τεμάχισε ο 27χρονος τότε σύζυγός της, φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και πλασιέ Παναγιώτης Φραντζής.

Την άνοιξη του 1990 μια ομάδα νεαρών, συγγενών και φίλων απήγαγε τον 17χρονο Ρομά Γιάννη Τσατσάνη ή Μαρσελίνο, ποδοσφαιριστή στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας. Οι δράστες ήσαν συγγενείς και φίλοι του. Τον σκότωσαν μέσα σε λάκκο που είχαν ανοίξει σε μαντριά στα Σκούρτα της Βοιωτίας. Οι δολοφόνοι είχαν εμφανισθεί στην κηδεία του νεαρού δίνοντας «όρκους εκδίκησης»!



Τον Ιούνιο του 1995 η Ελλάδα αναστατώνεται από την εγκληματική δραστηριότητα τριών νεαρών, των «σατανιστών της Παλλήνης», που δολοφόνησαν μια 14χρονη και μια 28χρονη σε τελετές μαύρης μαγείας. Στραγγάλιζαν τα θύματά τους, ασελγούσαν στα πτώματα και μετά τα περιέλουζαν με βενζίνη.



Τον Ιανουάριο του 1996 συνελήφθη ο 22χρονος κατά συρροήν δολοφόνος Αντώνης Δαγκλής για τον φόνο και τον τεμαχισμό τριών ιερόδουλων στην Αθήνα. Ο δράστης, που αυτοκτόνησε έναν χρόνο αργότερα στις φυλακές, υποστήριξε ότι «στα θύματά του σκότωνε τη... μητέρα του με την οποία διαφωνούσε που εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο».



Μια άλλη υπόθεση που κατατρόμαξε την κοινή γνώμη σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2008 στο χωριό Βούρβουλο, κοντά στα Φηρά Σαντορίνης. Ο 31χρονος μάγειρας Θανάσης Αρβανίτης τριγύριζε στους δρόμους κρατώντας επιδεικτικά το κομμένο κεφάλι της συζύγου του, της 25χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Κάρκαλη. Οταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, πέταξε σαν μπάλα το κεφάλι από το παράθυρο του περιπολικού.



tromaktiko


Πηγή: http://ift.tt/2rurwMw
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top