ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οκτώ μήνες πριν, ο καλύτερος φίλος του 11χρονου Ρόκο Ρίσο , ο
Τζακ, ένας σκύλος διάσωσης, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Ένιωθε συντετριμμένος, και παρόλο που δεν ήξερε τι απέγινε το σκυλί του, ο Ρόκο δεν έχασε ποτέ τις ελπίδες του.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο έκλαψε ο Ρόκο όλους αυτούς τους μήνες,» είπε η μητέρα του αγοριού, η Ρόμη. «Αλλά πάντα πίστευε ότι ο Jack θα επανεμφανιστεί.»

Ο Ρόκο και η οικογένειά του είχαν ψάξει παντού για τον Jack, κοντά στο σπίτι τους στην Αργεντινή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Δυστυχώς, το πέρασμα του χρόνου δεν ήταν αρκετό για να απαλύνει τον πόνο στην καρδιά του Ρόκο, αφού η βεβαιότητα του πως ο σκύλος του θα επιστρέψει δεν του επέτρεπε να προχωρήσει, κι έτσι η λύπη του ποτέ δεν υποχώρησε όλους αυτούς τους μήνες.

Στην πραγματικότητα ο Ρόκο, πριν μερικές μέρες είχε ονειρευτεί ότι ο Jack είχε επιστρέψει στο σπίτι. Μια βδομάδα μετά, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα!
Την προηγούμενη Δευτέρα, ένας οικογενειακός φίλος εντόπισε ένα αδέσποτο σκυλί να περιφέρεται κοντά σε ένα βενζινάδικο και το αναγνώρισε αμέσως – ήταν ο Τζακ! Όταν η μαμά του Ρόκο πήρε την κλήση, στην αρχή ήταν δύσπιστη, αλλά ήλπιζε πως ο γιος της θα βρεθεί ξανά με τον αγαπημένο του σκύλο.

“Είπα στο Ρόκο ότι του είχα ένα δώρο,” δήλωσε η Ρόμη . “Όταν τον φώναξα στην αυλή και είδε τον φίλο του τον Jack, ήταν τόσο ενθουσιασμένος… Έλεγε συνέχεια ‘το ήξερα!'”
Από εκείνη τη στιγμή, τα πάντα έλαμπαν γύρω του. Ο Ρόκοκαι ο Jack ήταν και πάλι μαζί!

«Ο Ρόκο είναι τόσο χαρούμενος, και με τον Jack είναι πιο κοντά από ποτέ,» δήλωσε η Ρόμη. «Ο Ρόκο πάντα λέει ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι τα κατοικίδια ζώα και η οικογένεια. Ο γιος μου είναι τυχερός γιατί έχει και τα δύο.»


Πηγή: http://ift.tt/2sqHoQd
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top