ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
1. Μία κοπέλα αποφάσισε να αφήσει το
στίγμα της σε όλα τα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ (μην έχεις στο μυαλό σου κάτι σαν το Ζάππειο ή το Πάρκο Τρίτση, καθώς πρόκειται για τεράστιες εκτάσεις), όπου πήγαινε λοιπόν ζωγράφιζε το πρόσωπο που βλέπεις στην φωτογραφία και μετά το ανέβαζε στο Instagram.

Αφού το έκανε σε 7 διαφορετικά μέρη, οι αρχές κινητοποιήθηκαν, την εντόπισαν πολύ εύκολα και το 2016 της απαγορεύτηκε η είσοδος σε όλα.
A woman graffitied her Instagram handle all over several National Parks.
2. Ένα ζευγάρι, γυρίζοντας από το Εθνικό Πάρκο του Γέλοουστόουν, εντόπισαν έναν βίσονας που ήταν μόνος του. Θεώρησαν καλό λοιπόν να τον φορτώσουν στο SUV για να το σώσουν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν το ακριβώς αντίθετο. Σύμφωνα με το National Geographic, οι βιολόγοι του πάρκου προσπάθησαν αρκετές φορές να το ενσωματώσουν στο κοπάδι του, αλλά εκείνο το απέρριπτε, μάλλον λόγω της επαφής του με τους ανθρώπους. Έτσι, αναγκάστηκαν να το οδηγήσουν σε ευθανασία.
Picture of bison calf in back of car in Yellowstone National Park
3. Το 2014 μία κοπέλα από το Σέμινολ έκρινε σωστό να μπει μέσα στην κουφάλα ενός δέντρου 3.500 ετών για να κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φωτιά και φυσικά την καταστροφή του. Λίγο αργότερα συνελήφθη, δικάστηκε και εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο, της επιβλήθηκαν 250 ώρες κοινωνικού έργου.

4. Ο χρήστης του Reddit «king_bestestes» αποκάλυψε πως μία φορά που είχε επισκεφτεί ένα πάρκο, ξαφνικά άκουσε από λίγα μέτρα πιο μακριά ανθρώπινες φωνές. Αμέσως κατευθύνθηκε προς τα εκεί για να δει τι είχε γίνει και είδε μία ολόκληρη οικογένεια να έχει κλαίει και να ουρλιάζει. Τι είχε γίνει; Κάποιο μέλος της, θεωρούσε πως το σπρέι για τις αρκούδες, το οποίο στην ουσία είναι σπρέι πιπεριού, λειτουργεί όπως αυτό που βάζουμε για τα κουνούπια. Το ψέκασαν δηλαδή στον εαυτό τους.
Some tourists thought bear spray (pepper spray) worked like bug repellent and sprayed the hot chemicals all over their bodies.
5. Το 2016, ένας άλλος χρήστης του Reddit, περιέγραψε το σκηνικό που έζησε. Ενώ περπατούσε στο Γκραν Κάνιον, σε ένα μονοπάτι πολύ στενό όπου ο γκρεμός απέχει ελάχιστα, ξαφνικά ένας θερμόαιμος τουρίστας που βρισκόταν στην κορυφή του βουνού αποφάσισε να ρίξει μία πέτρα, στο μέγεθος ενός ανθρώπινου κεφαλιού, στο κενό. Όπως καταλαβαίνετε, αμέσως επικράτησε πανικός γιατί δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ελιγμών. Η πέτρα μάλιστα μέχρι να φτάσει στο τέλος της... διαδρομής πέρασε ξυστά από έναν άνθρωπο, ο οποίος θα πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό που ζει ακόμα.
A man dropped a rock from the top of a busy hiking trail in the Grand Canyon, nearly hitting several hikers.
6. Η συγκεκριμένη τραγική ιστορία είναι από το 1981 και έχει πάρει την μορφή θρύλου. Ένας άνδρας λοιπόν την ώρα που βρισκόταν κοντά στην πηγή Σελέστιν του Εθνικού Πάρκου Γέλοουστόουν, είδε τον σκύλο του να πέφτει μέσα στα θερμαινόμενα νερά, η θερμοκρασία των οποίων αγγίζει τους 200 βαθμούς. Αμέσως βούτηξε μέσα για να τον σώσει, αλλά λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων σε όλο του το σώμα, ούτε αυτός, ούτε το άτυχο ζώο κατάφερε να επιζήσει.
A man dove headfirst into 200°F thermal water to try to rescue a dog. Both died.
7. Οι επισκέπτες πολλές φορές έχουν απίστευτες απαιτήσεις... Όπως για παράδειγμα η συγκεκριμένη, η οποία άφησε ένα σημείωμα όπου έλεγε πως πέρασες καταπληκτικά στο Γόλοουστόουν, αλλά δεν είδε αρκούδες. Για αυτό και ζήτησε από τους υπεύθυνους να τις εκπαιδεύσουν, προκειμένου να είναι εκεί που βρίσκονται και οι επισκέπτες.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή: http://ift.tt/2renJ6f
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top