ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πρέβεζα: Μυστήριο με το σοβαρό τραυματισμό 60χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο
άνδρας, ηλικίας 60 ετών.
Την υπόθεση καλύπτει "πέπλο" μυστηρίου, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν μέχρι τώρα διάφορα σενάρια. Ο 60χρονος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος το βράδυ της Τρίτης, στο δρόμο κοντά στην Αμμουδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες τον εντόπισε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του στη συνέχεια διασωληνωμένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Άρτας, με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι. Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ.

Ωστόσο, στην όλη υπόθεση φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα θολά σημεία μιας και διερευνάται κατά πόσο έγινε τροχαίο, αφού ο 60χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος της Κορώνης Πρέβεζας, βρέθηκε στην περιοχή με το δίκυκλο που οδηγούσε. Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορεί να εκτιμηθεί η ώρα του συμβάντος και εάν πρόκειται για τροχαίο με εκτροπή ή παράσυρση ή έχει συμβεί κάτι άλλο!

Πάντως με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Πρέβεζας φαίνεται να έφτασε γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης , ενώ στην Άρτα διεκομίσθη μετά τη 01:00.

Πηγή: pamepreveza


Πηγή: http://ift.tt/2umbrWe
loading...
 
Top