ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις αναρτήσεις που
έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ, αποκάλυψε πως είχε σειρά επίσημων επαφών με την πλευρά του παίκτη (Βαγγέλη Μάντζαρη) 5 φορές κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket league.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από πληροφορίες των kokkina.gr, όντως ο Δ.Γιαννακόπουλος είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη Δημήτρη Τοπαλίδη με πρωτοβουλία της δικής του ΚΑΕ με σκοπό την προσφορά συμβολαίου 3ετούς διάρκειας. Ουδέποτε ο παίκτης προσέγγισε οποιονδήποτε από την ΚΑΕ ΠΑΟ αφού πρόθεσή του ήταν η παραμονή του στον Ολυμπιακό, κάτι που έκανε πραγματικότητα.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και κατά συνέπεια η ΚΑΕ ΠΑΟ, κινδυνεύει με βαριά τιμωρία αφού προσέγγισε παράνομα αθλητή άλλης ομάδας ενώ εκείνος είχε συμβόλαιο εκτός μεταγραφικής περιόδου! Σύμφωνα με το Αρ.73 του Αθλητικού Νόμου λοιπόν, η ΚΑΕ ΠΑΟ είναι κατηγορούμενη και την ανωτέρω ενέργεια με προβλεπόμενη ποινή την απογόρευση μεταγραφής για 5 χρόνια του εν λόγω αθλητή καθώς και για δυσφήμιση του αθλήματος! Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος, σκέφτονται σοβαρά να προσφύγουν στη δικαιοσύνη έχοντας και ως αποδεικτικά στοιχεία, τις αναρτήσεις τις οποίες ο ίδιος ο Δ. Γιαννακόπουλος έφερε στο φως της δημοσιότητας!

Άρθρο 73: Απαγόρευση πρόωρων διαπραγματεύσεων- υπογραφής ιδιωτικών συμφωνητικών
1. Εκτός της μεταγραφικής περιόδου, οι Α.Α.Ε. δεν μπορούν να διαπραγματεύονται άμεσα ή έμμεσα με αθλητή που ανήκει σε άλλη Α.Α Ε. με σκοπό τη μεταγραφή του, εκτός αν οι Κανονισμοί των διεθνών ομοσπονδιών του οικείου αθλήματος προβλέπουν διαφορετικά.

2. Οι παραβάτες τιμωρούνται από το οικείο δικαιοδοτικό όργανο, σύμφωνα με τις διατάξεις για τη δυσφήμηση του αθλήματος, καθώς και με στέρηση του δικαιώματος να αποκτήσουν τον κατά την προηγούμενη παράγραφο αθλητή, για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών.


Πηγή: http://ift.tt/2rGwkd6
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top