ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα την απόκτηση του πλέι-μέικερ, που θα πάρει την θέση του Ντάνιελ Χάκετ, και του "4αριού", που θα παίζει πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη. Τον αντικαταστάτη του Ματ Λοτζέσκι θα τον ψάξουν πιο αργά οι "ερυθρόλευκοι".


Για την θέση του πλέι-μέικερ από τους πρώτους στόχους είναι ο Τζέισον Γκρέιντζερ, που έφυγε από την Εφές. Πρέπει, όμως, να υπάρχει υπομονή σε αυτή τη περίπτωση, καθώς ο Ουρουγουανός θέλει να περιμένει το ΝΒΑ. Στα 28 του χρόνια θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο άλμα. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, την ίδια ώρα, που ισπανικές ομάδες του έχουν κάνει και πρόταση.

Για τη θέση "4" πρώτος στόχος ήταν ο Μπροκ Μότουμ, αλλά ο παίκτης πάει στην Εφές. Οι Πειραιώτες έχουν κι άλλες λύσεις στη λίστα τους με μία από αυτές να είναι ο Οστιν Ντέι. Πρόκειται για τον 29χρονο, ύψους 2.11, Αμερικάνο, ο οποίος έπαιξε φέτος στην Γαλατά και  νίκησε δύο φορές τον Ολυμπιακό. Μάλιστα έγινε ήδη κουβέντα με τον ατζέντη του Ντέι, Ομπραντ Φίμιτς.

Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ τελείωσε φέτος την Ευρωλίγκα με 8.7 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, έχοντας 45.2% στα τρίποντα. 

Ο Ντέι μετράει έξι χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ και έχει πάρει μάλιστα το 2014 το πρωτάθλημα με τους Σπερς. Εχει παίξει ακόμη στην Χίμκι, αλλά και στην Πέζαρο.
Πηγή: sdna.gr


Πηγή: http://ift.tt/2umWxPA
loading...
 
Top