ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μια σοκαριστική μαρτυρία από το Λονδίνο αναφορικά με τον «Πύργο της Κολάσεως» ήρθε στη δημοσιότητα με τις αρχές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς.

Σε video που ανέβηκε στο ίντερνετ και αναμεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένας άντρας ισχυρίζεται πως οι πυροσβέστες όταν εισήλθαν τον Πύργο Γκρένφελ μετά την φονική πυρκαγιά, εντόπισαν 42 σορούς μέσα σε ένα δωμάτιο.

«Έχω έναν φίλο που δουλεύει για την Πυροσβεστική.  Μου είπε στο τηλέφωνο ότι βρήκαν 42 πτώματα μέσα σε ένα δωμάτιο.  Όλοι κρύβονταν μαζί. Κανείς δεν τον ήξερε αυτό. Εμείς το μάθαμε επειδή έχουμε φίλο πυροσβέστη. Μας είπε αυτό το πράγμα, αλλά δεν μπορεί να μας πει κάτι περισσότερο», δηλώσει στο βίντεο ο άνδρας.

Από την πλευρά της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε πως ερευνά την μαρτυρία αυτή, λέγοντας όμως πως είναι δουλειά των ιατροδικαστών να ταυτοποιήσουν τις σορούς ώστε να διαπιστωθεί για πόσα άτομα μιλάμε.

Η μαρτυρία αυτή έρχεται τη στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των ανθρώπων που ήταν μέσα στον Πύργο την ώρα που ξέσπασε η φονική φωτιά.


topontiki.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tJzez4
loading...
 
Top