ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Έλεγχος και πρόνοια.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε πιέζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές οικιακού εξοπλισμού, αλλά είναι ιδανική για τον... παλιατζή, αφού καλείσαι να «ξεσκαρτάρεις» από ό,τι σε βαραίνει ή θεωρείς άχρηστο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε έξτρα εργασίες και με δεδομένο το ότι σήμερα οι αντοχές σου δείχνουν μειωμένες, καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να σε «προξενέψουν» με ένα πρόσωπο που «εγκρίνουν» η οικογένεια και η κοινωνία και δείχνει πρόθυμο να σου εξασφαλίσει πολλά αλλά στην πραγματικότητα δεν σε εκφράζει. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να... επιμείνεις στην ανεξαρτησία και τις «ασύμβατες» επιλογές σου!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να σε φέρει μπροστά σε περισσότερες δυσκολίες, είτε πρόκειται για μια δική σου ανεπάρκεια είτε για απαιτήσεις των άλλων που σε «ζορίζουν». Επιπλέον, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να δοκιμαστούν, ενώ αν σκοπεύεις να μετακινηθείς, προνόησε για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει» και φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να «σκύψεις» επάνω στις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Ερωτικά
Αν δεν καταστρέψεις από μόνος σου τις ελπίδες σου, με το να σκέφτεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπό σου. Αν πάλι, υπάρξουν αναποδιές ή καθυστερήσεις σε σχέση με ένα ραντεβού, ισχύει το... «κάθε εμπόδιο για καλό»!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Ωστόσο, σε σχέση με τους οικείους σου μπορεί να προκύψουν προβλήματα και στενοχώριες που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά είτε με την υγεία τους. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο... θέλοντας και μη! Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά και έχοντας επίγνωση των όποιων περιορισμών. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι που στην συγκεκριμένη φάση σου είναι βάρος.
Ερωτικά
Η εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σου, δεν σε βοηθά, αντίθετα φαίνεται να σε στρέφει σε επιλογές και πρακτικές, που στην πραγματικότητα δεν σου ταιριάζουν. Άσε λοιπόν το τι λένε οι άλλοι ή η «κοινή λογική» και κινήσου σύμφωνα με τα κελεύσματα της καρδιάς σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο μπορεί να «πέσεις» ψυχολογικά εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων, αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις, απλά αποδέξου την πραγματικότητα. Αν όμως πρόκειται για «έξωθεν» απαιτήσεις, τότε καλείσαι να μην υποχωρήσεις από τις «κόκκινες γραμμές» σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο τεστάρει την υπομονή σου απέναντι σε πρόσωπα που δεν «στροφάρουν» κι ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις δύο και τρεις φορές τις προσπάθειές σου.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν κυρίως την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και την λήψη αποφάσεων με βάση την πρόσφατη εμπειρία σου αλλά και τις πραγματικές ανάγκες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε προειδοποιεί ότι κάτι αρνητικό για σένα «παίζεται» για σένα στο παρασκήνιο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έχει φανεί ανάξιος/η των προσδοκιών σου, μη διστάσεις να απομακρυνθείς από κοντά του. Επιπλέον, μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε παραπέμπει σε επιπλέον έξοδα, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγεις αγορές που δεν επείγουν.
Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις, ύστερα όμως από τις αναγκαίες διαβουλεύσεις! Κατά τα άλλα, αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά κι ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει πανέτοιμο/η απέναντι σε προκλήσεις και προβλήματα, που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και απαιτούν πρωτίστως μια λογική επεξεργασία. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς ή να προβληματιστείς από την εξέλιξη μιας συλλογικής προσπάθειας που αφορά και σένα και πάει σαν τον κάβουρα! Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σου με αδαείς ή «στόκους» εργαζόμενους σε διάφορες υπηρεσίες.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όσες «ροζ καρδούλες» κι αν επιστρατεύσεις, ξέρεις κι εσύ ότι τα προβλήματα που διαρκώς κρύβεις «κάτω από το χαλί», κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με τον Ερμή «στριμωγμένο» στον Καρκίνο, ο ρόλος σου γίνεται, θέλοντας και μη, πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Και βέβαια εδώ είναι που θα κριθούν οι ικανότητές σου, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να επωμιστείς βάρη άλλων. Επιπλέον, ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου, κάποια πράγματα δεν θα σου «βγουν». Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες», η ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές. Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτό σου, ακόμη κι αν θεωρείς ότι «δεν κάνεις το σωστό» και... δεν θα χάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις κάποιων άλλων, που παρά τις όποιες καλές προθέσεις τους μπορεί και να σε «χαντακώσουν». Προσπάθησε λοιπόν να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου. Επιπλέον, φρόντισε να διαθέτεις κάθε νόμιμο έγγραφο ή παραστατικό στις συναλλαγές σου, αφού το να «πέσεις στην περίπτωση» δεν είναι κάτι το απίθανο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει θέματα στις φιλίες σου.
Ερωτικά
Μπορείς να ονειρεύεσαι το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει, για την ώρα όμως καλό είναι να μην «τσακιστείς» να τα προλάβεις όλα, αφού οι κόποι σου μπορεί να «πάνε στράφι». Αν όμως αφήσεις στους άλλους την πρωτοβουλία, τότε θα σου έρθουν όλα πολύ πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει κάποιες «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε καθυστερούν, δεν έχεις όμως παρά να δουλέψεις περισσότερο για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, αφού οι προθεσμίες «τρέχουν». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί μια οικονομική βοήθεια, αν όμως δανείσεις χρήματα στην καλύτερη περίπτωση θα αργήσει πολύ η επιστροφή τους.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, ο Κρόνος σου συνιστά να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην κάλυψη των πρακτικών αναγκών της, αφήνοντας για μετά τις γλύκες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος προς τους άλλους, ωστόσο μπορεί να ζημιωθείς από ενέργειες τρίτων που είτε λαθεύουν είτε εξυπηρετούν διαφορετικά συμφέροντα. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία σου διέρχεται κρίση, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Θέσε λοιπόν τον καθένα προ των ευθυνών του, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα «δικό σου» πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.
Ερωτικά
Καλό είναι να «ζυγίσεις» τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις βρίσκοντας την «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να κάνεις την λάθος κίνηση, την λάθος στιγμή, κάτι που μπορεί να το «πληρώσεις» σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια σχετικά δύσκολη απόφαση που αφορά στη δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξή τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα μπορέσεις να ελιχθείς ανάμεσα σε διαφορετικές προθέσεις και αντιλήψεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να προνοήσεις για τη διατροφή σου ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να εντείνει τις οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα θέμα υγείας ή... κόπωσης μπορεί να σου στερήσει κάποιες ερωτικές χαρές ή απολαύσεις, σίγουρα όμως θα έχεις την απαιτούμενη φροντίδα. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, δεν έχεις παρά να καλέσεις το «πρόσωπο» στον χώρο σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου, αναμοχλεύει και δυσκολεύει τις συνεργασίες σουκαι το πρώτο που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους συμφέρει! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο να επηρεάζει κι αυτός τις σχέσεις σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου, έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «μπλέξεις» σε καταστάσεις που είναι δύσκολες στην διαχείρισή τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» για μια κρίση που θα την κλονίσει, αποκαλύπτοντας τις αδυναμίες της..
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tm2NtD
loading...
 
Top