ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

O ιδιοκτήτης ενός tattoo studio στην Καλιφόρνια κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία πελάτισσα ενώ της έκανε τατουάζ – και τώρα πιστεύουν πως μπορεί να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλα θύματα.


Ο Henry Camarena, 43, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό στις 16 Ιουνίου και η εγγύησή του ανέρχεται στις $500,000. Μία ανακοίνωση από το αστυνομικό τμήμα της Hesperia είπε πως το συμβάν συνέβη στο κατάστημα Team Art Collective Tattoo στις 31 Μαΐου.

Το θύμα ήταν ένα 19χρονο κορίτσι, η οποία πήρε τηλέφωνο στην 1η Ιουνίου για να αναφέρει το περιστατικό. Μετά από έρευνα στο μαγαζί του, βρέθηκαν στοιχεία που υποστήριξαν την κατηγορία και έτσι ο Camarena συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Η αστυνομία όμως υποψιάζεται πως είναι πολύ πιθανόν να έχει επιτεθεί και σε άλλες πελάτισσές του.

Το 2015, μία γυναίκα είχε απαχθεί και βιαστεί από έναν άντρα που είχε γνωρίσει στο Facebook, ο οποίος της είχε υποσχεθεί να της κάνει δωρεάν τατουάζ. Οι αρχές είπαν πως ο άντρας, Jason Brakebill, μετέφερε το θύμα σε ένα σπίτι, όπου την νάρκωσε με μεθαμφεταμίνη.

Εκτός από το να την βιάζει, την είχε φυλακισμένη σ’αυτό το σπίτι για 4 μέρες. Ευτυχώς, κατάφερε να αποδράσει ενώ ο Brakebill κοιμόταν. Τελικά, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιασμό και κράτηση ατόμου ενάντια στην θέλησή του.

Σύμφωνα με μελέτες, 1 στις 6 γυναίκες των ΗΠΑ θα δεχτεί σεξουαλική επίθεση σε κάποια στιγμή στην ζωή της. Οι γυναίκες ηλικιών 16 με 19 είναι 4 φορές πιο πιθανό από τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό να βιαστούν ή να βιώσουν κάποια παρόμοια επίθεση. Οι φοιτήτριες, μεταξύ 18 και 24, είναι 3 φορές πιο πιθανό να βιαστούν.


Πηγή: http://ift.tt/2sEDJvC
loading...
 
Top