ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Προβλήματα που ζητούν την λύση τους.


ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου με ένα δυσάρεστο περιστατικό. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να αυξήσει τις υποχρεώσεις σου, τονίζοντας εκείνα που πρέπει να γίνουν, ακόμη κι αν δεν σου... αρέσουν! Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένεται να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι σε «ρεαλιστικά» δεδομένα. Σαν εναλλακτική πάντως, σου προσφέρεται η δυνατότητα να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου.
Ερωτικά
Σήμερα είναι αρκετά πιθανό να «φορτωθείς» τα προβλήματα των άλλων κι επειδή αυτό δεν είναι του στιλ σου, αν χρειαστεί, ξεκαθάρισε από την αρχή τα όρια και τις ανάγκες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σε καλεί να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι το όλο «κόνσεπτ» δεν έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και αν πας κόντρα στο ρεύμα, εσύ θα... χάσεις! Όσο όμως δυσοίωνα δείχνουν τα πράγματα για αγορές και επενδύσεις, άλλο τόσο επωφελή μπορεί να αποδειχθούν στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προβείς σε μια γενική καθαριότητα και απολύμανση.
Ερωτικά
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου «βατά» κι αν διαπιστώσεις πως δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την νοοτροπία αυτού/ης που σε ενδιαφέρει, καλό είναι να μην επιμείνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου να σε «πιάνει» άμεσα, θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Τα πράγματα ωστόσο δεν θα είναι εύκολα και το πιο σοφό από την πλευρά σου θα ήταν να... βολευτείς με τα λίγα, αφήνοντας τις «μεγαλεπήβολες» ιδέες για αργότερα! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις στις φιλίες σου
Ερωτικά
Οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, με συνέπεια οι προσωπικές υποθέσεις σου να έρχονται... δεύτερες! Σε κάθε περίπτωση πάντως αν προκύψει ερωτικό «θέμα», φρόντισε να λάβεις όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν. Παράλληλα, υπό την επιρροή της αντίθεσης Ερμή-Κρόνου, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου δεν «τσουλάνε» και σίγουρα θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές σε αυτήν την μάλλον άγονη φάση. Επιπλέον όμως, φαίνεται πως κρίνονται οι διοικητικές σου ικανότητες γι’ αυτό μην διστάσεις να «βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», αφού η επιείκειά σου μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «απειλείται» η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου αναμένεται να δυσκολέψει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε μέσω αντικειμενικών περιορισμών είτε με απογοητεύσεις. Αν όμως νιώσεις «ριγμένος/η» ή εγκλωβισμένος/η, δεν ωφελεί να ξεσπάσεις, ούτε να τα «βάψεις μαύρα». Το σωστό θα ήταν να «απαντήσεις» με έργο, ξεκαθαρίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι στο μέλλον δεν θα ανεχτείς διευθετήσεις που γίνονται για σένα, χωρίς εσένα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να εντρυφήσεις σε θεάματα και ακροάματα μυστηρίου ή φαντασίας.

Ερωτικά
Η ψυχολογία σου εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά, οπότε μάλλον έχει πάρει την... κατιούσα! Από την στιγμή όμως που το ταίρι σου δείχνει διατεθειμένο να σε στηρίξει, δεν έχεις παρά να του το αναγνωρίσεις και να αφεθείς στην αγκαλιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις σε «κτυπούν» ανελέητα κι ίσως κάποια στιγμή να «σηκώσεις τα χέρια ψηλά»! Δεν φταίνε ωστόσο μόνον οι άλλοι και η «άτιμη κοινωνία» αλλά κι εσύ που παίρνεις στις πλάτες σου τα προβλήματα τρίτων, βάλε λοιπόν έγκαιρα τα όριά σου. Γενικότερα, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου αναδεικνύει όχι εκείνα που επιθυμείς, αλλά τα όσα πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει κέρδη από απώλειες άλλων αλλά και να τονώσει την σεξουαλικότητά σου.
Ερωτικά
Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα βέβαια θα αναπολήσεις και κάποιες πολύ καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια νέα φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ωστόσο το πέρασμά σου σε αυτήν μπορεί να γίνει με δύσκολους όρους. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με εξωστρεφείς δραστηριότητες, που στην πλειοψηφία τους δεν θα διεκπεραιωθούν ομαλά ή θα «πέσουν σε τοίχο», καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τις... ορέξεις σου! Αντίθετα όμως, οι «εξετάσεις» που περνάς μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα αν επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου ή σε πνευματικά θέματα.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να εγείρει εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού αν εξαιρέσει κανείς το σεξουαλικό, όπου τα πράγματα είναι... μια χαρά, αναμένεται να προκύψουν ζήλειες και υπαρξιακά άγχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται να «κολλάει» ή να παίρνει μια ανεπιθύμητη τροπή. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις αλλά κυρίως για μια αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και διορθωτικές κινήσεις στον προϋπολογισμό σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι το βρώμικο είτε στο σώμα σου είτε στο περιβάλλον σου. Ακόμα, ίσως να στενοχωρηθείς εξ αιτίας της απώλειας ενός κατοικίδιου ζώου που αγαπάς.
Ερωτικά
Γνωρίζεις πολύ κόσμο, φαίνεται όμως πως οι άλλοι είτε δεν επικοινωνούν με τον τρόπο που θα ήθελες, είτε σου δείχνουν «ξένοι». Κι αν διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει συμβατότητα, μην προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα σε μια κατεύθυνση που δεν φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά της.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σε θέλει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, αντιμετωπίζοντας μια σειρά προβλημάτων, που η επιτυχής ή όχι αντιμετώπισή τους θα κρίνει και την επάρκειά σου. Αν πάντως θες να αποφύγεις κακοτοπιές της καθημερινότητας, θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, αφού σε επίπεδο υλικών ή συναισθηματικών εξασφαλίσεων το «σύστημα» δε δουλεύει! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί απόλυτες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπο σου κι αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε... γκρίνιες! Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α στην δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας «διαποτίζει» με πάθος κάθε δραστηριότητα σου, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τα υπέρ και τα κατά του. Παράλληλα, οι συνθήκες παραπέμπουν στο να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Ακόμη, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, είτε αναβάλλοντας μερικές από τις «επιτακτικές» δουλειές που θα προκύψουν είτε -το πιο σωστό-αναθέτοντας την ευθύνη τους εκεί που πρέπει.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Καρκίνο αλλάζει τα δεδομένα κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος/η σε οτιδήποτε, τότε... ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σου βάζει δύσκολα στις σχέσεις σου, ενδέχεται μάλιστα οι συναισθηματικές πιέσεις που θα δεχθείς να σε «ρίξουν» ψυχολογικά ή να σε φέρουν προ αδιεξόδου. Αυτό όμως απλά σημαίνει ότι δεν μπορείς πλέον να «κλείνεις τα μάτια» στα κακώς κείμενα και ότι ήρθε η ώρα των αποφάσεων, είτε αυτές αφορούν σε ένα προσωπικό σου ζήτημα είτε στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, που διαθέτει πολλά πνευματικά προσόντα φαίνεται να τραβά την προσοχή σου κι είναι βέβαιο ότι ακόμη κι αν τελικά δεν προχωρήσει η σχέση σας, θα κερδίσεις έναν αξιόλογο φίλο και σύμβουλο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου, η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για αξιολογήσεις, μελέτες και απολογιστικές διαδικασίες. Επιπλέον, στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου μπορεί «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις ή στο κακό timing! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως σου ζητηθεί να αναλάβεις μεγάλες υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Οι πειρασμοί πολλαπλασιάζονται αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, πρόσεξε μήπως αυτή η επιλογή που φαντάζει ως ιδανική, αποδειχθεί τελικά η πιο προβληματική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να βγάλεις τα «αγκάθια» της σχέσης σου, πριν χωθούν ακόμη πιο βαθιά!
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2smPk2a
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top