ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη όσο μιλούσε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου για το πρόβλημα υγείας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, μας γέμισε ερωτηματικά και μας έκανε να αναρωτιόμαστε, τι κρύβει η παραγωγή όσον αφορά το ατύχημα και την υγεία του Μάριου;

Η Ελισάβετ όπως όλοι ξέρετε, βρέθηκε στο πλατό του Survivor Πανόραμα και μπροστά στην κάμερα και θέλησε να κάνει διάφορες αποκαλύψεις όσον αφορά το παιχνίδι.  Η μαχήτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μη γνωρίζοντας τι είναι γνωστό και τι όχι στο τηλεοπτικό κοινό αποκάλυψε κάποια πράγματα για την υγεία του Μάριου που κανείς δεν γνώριζε μέχρι χθες και πήγε να ανακαλύψει κι άλλα όμως η παρουσιάστρια την σταμάτησε on air επικαλούμενη το ιατρικό απόρρητο.
Είδατε στο παραπάνω βίντεο τι ανέφερε η Ελισάβετ και σίγουρα παρατηρήσατε την αναμπουμπούλα της Μελέτη να κόψει την συζήτηση. Και μπορεί να έληξαν το θέμα εκεί, όμως η αποκάλυψη αυτή έβαλε το κοινό σε μεγάλες υποψίες.  Τι συνέβη πραγματικά με την υγεία του Μάριου που κανείς, όπως φαίνεται δεν γνωρίζει; Κανείς εκτός από τους παίκτες του παιχνιδιού, όπως φαίνεται, και την παραγωγή.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top