ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Συνεχίζονται οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ των συμμετεχόντων του γνωστού ριάλιτι.Έπειτα από μερικές μέρες… ηρεμίας, το βράδυ της Κυριακής (14/5) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί η συνέχεια του survivor μεταξύ των «Διασήμων» και των «Μαχητών» που παλεύουν για την κατάκτηση των επάθλων και να φτάσουν στον τελικό του παιχνιδιού.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις μεταξύ των παικτών έχουν αρχίσει και μεγαλώνουν και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αγαπημένος «Ντάνος» του κοινού, είχε ένα ακόμα ξέσπασμα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος που θα μεταδοθεί την Κυριακή (14/5).
Φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων ή για να ακριβολογούμε παικτών από τις δύο ομάδες, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Μάλιστα, οι Κώστας Κοκκινάκης και Μπο μίλησαν για μερικά πράγματα που τους ενοχλούν, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε, φανερά εκνευρισμένος, πως έχει κουραστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες… αποκαλύψεις για την έκρηξή του.
Δείτε το νέο ξέσπασμα του Ντάνου:
Πηγή 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top