ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα γνωρίσαμε σε πολύ μικρή ηλικία και τα αγαπήσαμε πολύ στις μικρές μας οθόνες. Ποιος είναι αυτός που δεν θυμάται την μικρή Κορίνα από το Πάτερ Ημών, την Λένη ή τον Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς;

Αναστασία Τσιλιμπίου, Νεφέλη Κανάκη, Πάνος Σαπουνάκης, Εύη Δαέλη, Πάρης Σκαρτσολιάς, Παναγιώτης Φιλιππαίος, Δήμητρα Δουμένη, Κορίνα Δαμουλιάνου και πολλά άλλα γλυκύτατα παιδάκια μπήκαν στις καρδιές μας από τις τηλεοπτικές σειρές.

Σήμερα, πολλά από αυτά είναι αγνώριστα.

Άλλα ακολούθησαν άλλον δρόμο στη ζωής τους και άλλα επιμένουν στο δύσκολο δρόμο της υποκριτικής!

Ο Σάββας Σαλίπας, ο μικρός Γιαννάκης στο Ευτυχισμένοι Μαζί είναι πραγματικά κούκλος!Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η τηλεοπτική κόρη της Ναταλίας Δραγούμη στη σειρά Η καρδιά ενός αγγέλου , μεγάλωσε και είναι μια κούκλα. Φέτος έπαιξε στα πρώτα 9 επεισόδια της τουρκικής υπερπαραΟ Πάνος Σαπουνάκης έγινε αγαπητός μέσα από τη σειρά Νταντά για όλες τις δουλειές ως γιος του Πάνου Μιχαλόπουλου. Σήμερα, είναι 26 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο!Tη Νεφέλη Κανάκη τη γνωρίσαμε στα 9 της χρόνια στη σειρά Λατρεμένοι γείτονες . Σήμερα είναι 16 ετών, μαθήτρια Λυκείου, που έχει βάλει πρώτα ως στόχο τις σπουδές της και μετά την υποκριτιH τηλεοπτική Φοίβη από το Ευτυχισμένοι Μαζί , η κατά κόσμον Εύα Δαελλή, μετά την επιτυχημένη σειρά, συμμετείχε και σε άλλες σειρές. Σήμερα είναι 20 χρόνωνΗ Κορίνα Δαμουλιάνου ήταν η κόρη του Κώστα Καρρά στο Πάτερ Ημών. Σήμερα είναι 30 ετών και είχε κατέβει ακόμη και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του περασμένου Γενάρη.Η Ιφιγένεια Καλούτσα, η βενιαμίν του Άκρως Οικογενειακόν, σήμερα δε μοιάζει σε τίποτα στη μικρή τηλεοπτική κόρη του Γιάννη ΜπέζουO Μανωλάκης από το Καφέ της Χαράς, ο γιος του Πόπωτα και κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς είναι σήμερα 24 ετών και εκτός από το Ταμάμ εμφανίζεται και ολόγυμνος στους φετινούς «Ανδρες Ετοιμους για Όλα»!Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, ο μικρός Μιλτιάδης στο «Είσαι το ταίρι μου» μεγάλωσε και τον περασμένο χειμώνα έκανε ένα σύντομο πέρασμα στο Κάτω Παρτάλι, ως σερβιτόρος! Πραγματικά είναι αγνώριστος!Η Δήμητρα Δουμένη, η πανέμορφη Όλια, το μικρό κοριτσάκι στη Λένη με την Κάτια Δανδουλάκη, σήμερα είναι 17 χρόνων και παραμένει εντυπωσιακή.Ο Άρης Τσάπης, ο μικρός  Θανάσης στο Ευτυχισμένοι Μαζί φέτος συμμετέχει ως ενήλικας στη σειρά Οι ΣυμμαθητέςΟ Ερμής Μαλκότσης, το παιδάκι στο Ρετιρέ, σήμερα είναι χορευτής και χορογράφος. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top