ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Μια μητέρα αποκάλυψε πώς κοιμόταν δίπλα στο νεκρό σώμα της τρίχρονης κόρης της, σε μια προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την βαθιά θλίψη της.

Η Georgia Fieldsend, κατέρρευσε σε μια παραλία στο Sharm-el-Sheikh την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώπιον των γονιών της και του 2 ετών αδελφού της Joshua, το 2013.
Η τρίχρονη μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο προτού μεταφερθεί στο King’s College Hospital στο Λονδίνο, αλλά ανακηρύχθηκε νεκρή στις 27 Δεκεμβρίου, αφού υπέφερε από θανατηφόρο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.
Η μητέρα της Ilse, μίλησε για το πώς η ίδια και ο σύζυγός της James κράτησαν το σώμα της κόρης τους στο σπίτι τους στο Surrey, για 11 ημέρες πριν από την κηδεία της για να αντιμετωπίσουν τη θλίψη τους.



Το ζευγάρι, φόρεσε στην κόρη τους το αγαπημένο της φόρεμα και τα παπούτσια του χορού και κράτησε το παγωμένο σώμα της, στην κρεβατοκάμαρά της.
Η Ilse και ο Joshua της διάβαζαν ιστορίες την ώρα του ύπνου και μιλούσαν για τη ζωή της. Και ο Joshua έπαιζε τα πρωϊνά του παιχνίδια με την μεγάλη του αδελφή.
Η Ilse είπε, ότι ενώ τα δάχτυλα και το πρόσωπο της κόρης της ξεραίνονταν, δεν υπήρχε οσμή αφού η ίδια και ο σύζυγός της πλέναν τα μαλλιά της και έβαζαν λοσιόν στα χέρια της.
Η Ilse είπε ότι το βράδυ πριν την κηδεία, έβαλε το σώμα της Georgia στο κρεβάτι της, ανάμεσα σε αυτήν και τον James.
Το πρωί της κηδείας, η Ilse έβγαλε τα δικά της και τα ρούχα της Georgia, για να αισθανθεί το γυμνό σώμα της: «Ήθελα να αισθανθώ για άλλη μια φορά το δέρμα της.»
«Φίλησα το μέτωπό της και της είπα πόσο πολύ την αγαπούσα», δήλωσε η Ilse.
Η 42χρονη πρόσθεσε: «Ξέρω ότι κάποιοι θα σκέφτονται ότι αυτό που έκανα ήταν συγκλονιστικό, αλλά για μας ήταν λογικό.
«Το σώμα της κόρης μας ανήκε μαζί μας, όχι σε ένα νεκροτομείο. Το να την έχουμε στο σπίτι, μας βοήθησε να θρηνήσουμε».



Το 2013, η Ilse είχε πείσει τον σύζυγό της να πάνε με τη Georgia και τον αδερφό της στο Αιγυπτιακό θέρετρο.
Την Παραμονή των Χριστουγέννων στην παραλία, η Georgia ρώτησε τη μητέρα της αν της επιτρέπει μια τελευταία βουτιά πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους για να ανοίξουν περισσότερα δώρα. Τότε, κατέρρευσε ξαφνικά στην ακτή.
Οι γονείς της την πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο με ταξί, προσπαθώντας απεγνωσμένα να της δίνουν ανάσες στο στόμα.
Μόλις έφτασαν, το προσωπικό δεν έδωσε αμέσως στη Georgia οξυγόνο και σε κάποια στιγμή ένας γιατρός είπε στη μητέρα της: «Είναι καλά. Κοιμάται.»
Περίπου 20 λεπτά αργότερα, η Georgia μεταφέρθηκε στην εντατική.
Την επόμενη μέρα, μεταφέρθηκε στην παιδική μονάδα κρίσιμης φροντίδας στο King’s College Hospital του Λονδίνου, αφού η Ilse χαρακτήρισε το νοσοκομείο Sharm el-Sheikh ως «βρωμιά και χάος» και πίστευε ότι συνέβαλε στον θάνατο της κόρης της.
Είχε υποστεί ένα σπάνιο ανεύρυσμα, που προκάλεσε αιμορραγία στον εγκέφαλό της όταν ξέσπασε.
Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της – συμβάλλοντας στη διάσωση έξι ζωών – πριν πάρουν το σώμα της από το νεκροτομείο στο σπίτι τους.
Σχετικά με τα έβδομα γενέθλια της Georgia, η Ilse δήλωσε ότι αν μπορούσε να φέρει στο σπίτι την κόρη της, θα ήταν το πιο όμορφο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει».


Η Ilse μίλησε για την τραγική της ιστορία, αφού άκουσε τον Russell Davison πριν από λίγες μέρες, να αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε δίπλα στο σώμα της συζύγου του όταν εκείνη πέθανε από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Credit: DailyMail
Πηγή: fanpage
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top