ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Όπως βλέπετε, οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ
(και της παλαιάς ΔΗΜΑΡ) είναι εξαιρετικά φιλικοί προς τις επενδύσεις. Πάρτε για παράδειγμα το εμπορικό κέντρο “Academy Gardens” στην Ακαδημία Πλάτωνος που προσπαθούσε να αδειοδοτηθεί επί σχεδόν δέκα χρόνια.
Επί δέκα χρόνια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσαν στις κινητοποιήσεις κατά της αδειοδότησης με το επιχείρημα πως αλλοιώνεται ο αρχαιολογικός χώρος. Ε, χθες το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) ενέκρινε πανηγυρικά την επένδυση που προωθεί η εταιρεία Artume. Η Artume ελέγχεται σήμερα από τον αμερικανικό όμιλο Blackrock. Η εταιρεία είχε δαπανήσει 37 εκατ. ευρώ το 2007 για να αγοράσει ακίνητο της κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκης στον Κηφισσό και γειτονικό οικόπεδο που κατείχε η οικογένεια Λαναρά.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως λίγες ώρες πριν εγκαταλείψει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Πάνος Σκουρλέτης είχε υπογράψει ρύθμιση που (θεωρούσε) πως κάλυπτε τις απαιτήσεις της εταιρείας. Οι συντάκτες της ρύθμισης είχαν, όμως, κάνει λάθος στα νούμερα (π.χ. για το ύψος των κτιρίων) με αποτέλεσμα να χρειαστεί νέα ρύθμιση, αυτή τη φορά από τον Γιώργο Σταθάκη.
Οι αμερικανοί της Blackrock είχαν στείλει μέχρι και επιστολή στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να ξεμπλοκάρει την επένδυση. Είδαν το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα επί ΣΥΡΙΖΑ!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top