ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μπροστά σε εκπλήξεις βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι την ώρα του άγριου επεισοδίου στη Βουλή με πρωταγωνιστή...
τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος έσπρωξε τον Νίκο Δένδια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Καταρχήν να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική εικόνα από το περιστατικό, παρά μόνο πριν από αυτό. Η κάμερα είχε εστιάσει μπροστά στον Ηλία Κασιδιάρη που εκείνη την ώρα μίλαγε και έτσι κατέγραψε το πέρασμα του Νίκου Δένδια και την αρχή του επεισοδίου. Μόλις ο σκηνοθέτης της Βουλής αντιλήφθηκε ότι ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια άλλαξε κάμερα.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι είχαν μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες έχουν καταρχήν δύο αίθουσες στο ισόγειο της Βουλής όπου βρίσκονται τα γραφεία τους.

Ταυτόχρονα η Βουλή έχει διαθέσει θεωρεία για να παρακολουθούν αν θέλουν τις συνεδριάσεις.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν, την ώρα του επεισοδίου, να μπουν στα θεωρεία, διαπίστωσαν ότι οι πόρτες είχαν κλειδωθεί με εντολή του αξιωματικού υπηρεσίας για να μη γίνουν μάρτυρες των γεγονότων και να πάρουν μόνο την εικόνα από το κανάλι της Βουλής.

Όπως γράφουν οι «Ειδήσεις» την ίδια ώρα που τα θεωρεία ήταν κλειδωμένα για τους δημοσιογράφους, στα γενικά θεωρεία βρίσκονταν μαθητές που έβλεπαν το επεισόδιο... Πάντως ο πρόεδρος της Βουλής εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πρωτοβουλία να μην επιτραπεί η είσοδος των δημοσιογράφων.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top