ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,  αυξημένη συγκέντρωση σκόνης στην ατμόσφαιρα και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε το Σάββατο 13/5/2017. Στα ορεινά τμήματα, καθώς και σε περιοχές στα δυτικά και βόρεια oi νεφώσεις τοπικά θα πυκνώσουν με πιθανότητα για ασθενείς βροχές μικρής όμως διάρκειας.
Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα  θα κυμανθεί από 17 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 12 έως 33 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 29 και τοπικά 30 στη δυτική Ελλάδα, 15 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6  μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις με τους ανέμους να πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.  Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20  έως 30 βαθμού Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νότιες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 21 έως 33 και τοπικά 34 βαθμούς Κελσίου.
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top