ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Μπορεί ο Salvador Sobral, ο 27χρονος τραγουδιστής που κατέκτησε την κορυφή της φετινής Eurovision, με το τραγούδι Amar Pelos Dois και 758 βαθμούς, να χάρισε στην χώρα του την πρώτη της νίκη από το 1964 που συμμετέχει στον διαγωνισμό, ωστόσο, οι εφημερίδες της Πορτογαλίας εξακολουθούν να ασχολούνται με την κατάσταση της υγείας του.

Το μυστήριο με τον Salvador άρχισε λίγο πριν τις πρώτες πρόβες για τον διαγωνισμό, στις οποίες τον αντικατέστησε η αδερφή του, Luisa, η οποία έχει συνθέσει το τραγούδι. Όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα, ο 27χρονος αναμένει μόσχευμα για επέμβαση στην καρδιά, κάτι που εκπρόσωπός του διέψευσε, υποστηρίζοντας πως απουσίαζε επειδή έκανε εγχείρηση κήλης. Παράλληλα, ο ίδιος, αν και δέχθηκε σχετικές ερωτήσεις, αρνήθηκε να απαντήσει.
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, ο νεαρός τραγουδιστής όντως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και περιμένει να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει για το πρόβλημα υγείας του, ούτε να το προτάσσει, καθώς επιθυμεί ο κόσμος να ασχολείται μαζί του μόνο για την μουσική του.
Μάλιστα, κατά τα ίδια δημοσιεύματα, ο Salvador έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό κάτω από το φαρδύ σακάκι με το οποίο εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision και, για την ακρίβεια, έναν μηχανισμό που υποβοηθούσε την λειτουργία της καρδιάς του!
Πηγή: peoplegreece
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top