ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι ναυαγοσώστες δεν ξεχνούν το αδικοχαμένο συνάδελφο τους Ανδρέα Εφραίμ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Σε ανάρτηση του ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, αναφέρει ότι «το Σάββατο 20/05 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί μικρή εκδήλωση ως ένδειξη τιμής και μνήμης προς τον αδικοχαμένο συνάδελφο μας Αντρέα Εφραίμ, στον ναυαγοσωστικό πύργο έναντι Debenhams όπου για χρόνια υπηρέτησε. Θα γίνουν αποκαλυπτήρια πλακέτας προς τιμήν του Αντρέα, και το εν λογο ποστο θα ονομαστεί ως Ναυαγοσωστικό σημείο "Αντρέα Εφραίμ»

Ο Ανδρέας Εφραίμ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, που συνέβη στις 20 Νοεμβρίου 2016, στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό.

Ο Εφραίμ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Ελευθερίας, έχοντας ως συνεπιβάτη 31χρονο επίσης από τη Λεμεσό, όταν προσέκρουσε σε πασσάλους τοποθετημένους κατά μήκος του πεζοδρομίου.

Από την πρόσκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο συνεπιβάτης, τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαπιστώθηκε ο θάνατος του Εφραίμ. Σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας μετά το δυστύχημα, το τροχαίο συνέβη όταν ο Ανδρέας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του προσκρούοντας διαδοχικά πάνω σε αριθμό από πασσάλους οι οποίοι βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο και ακολούθως η μοτοσυκλέτα ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Όπως είχε αναφέρει η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μετά τη νεκροψία, «δεν άντεξε η καρδιά» του άτυχου Αντρέα Εφραίμ στην πίεση που δέχτηκε κατά την πτώση του στην άσφαλτο. Κι ενώ δεν είχε πληγεί από κάποιο σπασμένο πλευρό, η διάτρηση του πλέον ζωτικού οργάνου του 33χρονου συνέβη λόγω της μεγάλης πίεσης και τριβής του σώματος στην άσφαλτο. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top