ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ο Φρανοσυά Ολάντ παρέδωσε σήμερα τα κλειδιά του Προεδρικού Μεγάρου των Ηλυσιών στον Εμανουέλ Μακρόν αλλά άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το πολιτικό του μέλλον.


Λίγο μετά την λιτή ομολογουμένως τελετή παράδοσης – παραλαβής, η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της ήταν χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, μετέβη στα γραφεία του Σοσιαλιστικού κόμματος. Στην ομιλία του προς τα μέλη των Γάλλων Σοσιαλιστών τόνισε πως «μία μακρά περίοδος έφτασε στο τέλος της αλλά οι στόχοι για το μέλλον παραμένουν σταθεροί. Ένα μέρος της δικής μου προσωπικής πορείας τελείωσε σήμερα. Δεν τελειώνει όμως η προσπάθεια. Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ».
Δεν έχει ακόμη καταστεί σαφές εάν τελικώς υπάρξει συνάντηση συνεργασίας με τον Εμανουέλ Μακρόν με το μεγαλύτερο μέρος των μέσων στη Γαλλία να αφήνει ανοιχτό παράθυρο ο Φρανσουά Ολάντ να είναι ο «εκλεκτός» για την θέση του επόμενου επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ή ακόμη και του Πρωθυπουργού της χώρας με τις βουλευτικές εκλογές να είναι προ των πυλών.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top