ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τετάρτης αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ, ενώ οι δηλώσεις της για το συμβάν έδωσαν συνέχεια στην κόντρα.

Δείχνοντας την άδεια καρέκλα που υπήρχε δίπλα της, η παρουσιάστρια ανέφερε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Ζωή δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της, είπε μεταξύ άλλων πως «κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του Survivor, φέρονται με μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες του Survivor!».
«Δεν έφτασα ποτέ στο στούντιο γιατί δυστυχώς κοιμήθηκα… Είχα βάλει το κινητό στο αθόρυβο, δεν άκουσα την αφύπνιση, ούτε τις κλήσεις των συνεργατών της», ανέφερε η Ζωή Τζάνη, στην εφημερίδα Espresso.
Σχολιάζοντας την δήλωση, η Κατερίνα ανέφερε πως «αντί να μας πάρει τηλέφωνο, μίλησε στην Espresso; Το κατάλαβα ότι δεν το έκανε από πρόθεση, αλλά θα μπορούσε να μας πει “δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί, δεν θέλω να έρθω”. Δεν το βλέπουν όμως όλοι όπως εμείς… Κάποιοι σου λένε “δεν βαριέσαι; Κάποιοι μπορεί να ετοιμάζουν μια σκαλέτα κι εγώ να εκθέτω δέκα άτομα, αλλά δεν με νοιάζει!”».
Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

Πηγή: peoplegreece
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top