ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κλείνει τη Χάρτλεϊ ο Ολυμπιακός!Το
SDNA αποκαλύπτει άλλη μια μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού: Οι νταμπλούχες στο γυναικείο μπάσκετ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Αμερικανίδα Μπρία Χάρτλεϊ, ενώ φαίνεται πως δεν θα υπάρξει επιστροφή στο λιμάνι για Τζονσον και Κάιζερ!
Μετά το δεύτερο σερί double, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση τη νέα σεζόν, αφού στην εγχώρια πραγματικότητα δεν μπορεί να χάσει τα πρωτεία, ελλείψει ανταγωνισμού.
Έτσι, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» θέλουν να κάνουν φέτος πιο μελετημένες κινήσεις και να ψάξουν πιο σίγουρες λύσεις, ειδικά στις ξένες παίκτριες. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η WNBAer Μπρία Χάρτλεϊ είναι πάρα πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ώστε να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή ξένης παίκτριας για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε άλλωστε πως από το sdna.gr ενημερωθήκατε και για την πρώτη μεταγραφή Ελληνίδας παίκτριας, της Άννας Σπυριδοπούλου.
Οι Πειραιώτες λοιπόν ετοιμάζονται να κλείσουν την 25χρονη Μπρία Χάρτλεϊ που αγωνίζεται στις New York Liberty, ενώ ήταν το νούμερο 7 στο draft του 2014 προερχόμενη από back to back κατακτήσεις του τίτλου στο NCAA. Το 2014, ως μέλος των Washington Liberty, επελέγη στην καλύτερη rookie 5άδα του WNBA, ενώ το 2016 έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα λόγω εγκυμοσύνης. Στην καριέρα της στο WNBA, η Αμερικανίδα πόιντ γκαρντ μετρά κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 2.4 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ.
Όσον αφορά στις ξένες του περσινού ρόστερ, όλα δείχνουν πως ούτε η Τζόνσον, ούτε η Κάιζερ θα επιστρέψουν. Η πρώτη μετρά τέσσερα σερί double (δύο με το Ελληνίκο, δύο με τον Ολυμπιακό), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα λύσουν τη συνεργασία μαζί της, καθώς είχε και έναν τραυματισμό στον επίλογο της σεζόν. Από την άλλη, η Λινέτα Κάιζερ κρίθηκε πως δεν απέδωσε σύμφωνα με το συμβόλαιό της και δεν έκανε τη διαφορά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.
Δείτε την Χάρτλεϊ σε δράση:


Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top