ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πως θα τον τρελάνεις μετά τα πάρτι και τα οικογενειακά ρεβεγιόν; 7 ατάκες που ανυπομονεί να ακούσει όλη μέρα θα του δώσουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση της ημέρας!

"Μωρό μου, θα τελειώσω". Και λόγω της εορταστικής και παιχνιδιάρικης διάθεσης της ημέρας θέλει και να το ακούσει και να βεβαιωθεί ότι θα το ακούσουν οι γείτονες. Δεν χρειάζεται να το πεις σιγά αυτή τη φορά.

"Ουάου, νομίζω αυτό ήταν το καλύτερο σeξ που έχω κάνει". Πρέπει να το εννοείς όμως. Αν το σeξ που μόλις κάνατε ήταν σαν τα συνηθισμένα και τίποτα διαφορετικό δεν έγινε θα καταλάβει ότι λες ψέματα. Προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να είναι μοναδικό!

"Δεν είχα ποτέ νιώσει τόσο έντονο oργασμό". Το να ξέρει ότι είναι πρωταθλητής στο συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής σου ισούται με το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Γιατί πάνω από όλα ο αντρικός εγωισμός.

"Είσαι πολύ σeξι απόψε". Οι άντρες δεν πιστεύουν ότι είναι σέξι. Που σημαίνει πως ένα τέτοιο ξαφνικό κομπλιμέντο είναι απίστευτα καλοδεχούμενο από τα ανασφαλή αγόρια μας εκεί έξω.
"Κάνε μου ότι θέλεις". Και αμέσως του βάζεις στο μυαλό την πιο άτακτη στάση! Να είσαι προετοιμασμένη να την κάνεις και πράξη!

"Μήπως θες να κατέβω χαμηλά"; Μάντεψε την απάντηση. Μετά από το ξενύχτι και το αλκοόλ της ημέρας αυτή η ερώτηση ακούγεται ποίημα στα αυτάκια του!

"Με φιλάς τόσο ωραία ΕΚΕΙ"! Οι άντρες έχουν ανάγκη την επιβράβευση σε οτιδήποτε σου κάνουν. Πόσο μάλλον όταν γονατίζουν για να σε ικανοποιήσουν. Επαίνεσε τη τεχνική, τη συγκέντρωσή και τη γλωσσίτσα του!
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top