ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Έναν χρόνο πριν η Windsor Brokers κλείσει 30 χρόνια παρουσίας, απεβίωσε ο ιδρυτής του ομίλου, Nicolas Abuaitah.

Μία από πρωτοπόρες στον κλάδο των χρηματοεπενδυτικών υπηρεσιών, η Windsor Brokers, η οποία ιδρύθηκε το 1988 από τον Nicolas Abuaitah και τον γιο του, Johny Abuaitah, διαθέτει 120 άτομα προσωπικό, παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες σε πάνω από 80 χώρες.
Η εταιρεία διαθέτει κεφαλαιακά αποθέματα πέραν των 40 εκατ. δολαρίων.
Χάρη στον Abuaitah, η Windsor Brokers ήταν η πρώτη εγκεκριμένη εταιρεία στον τομέα της που προσέφερε τέτοιου είδους υπηρεσίες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Τον Σεπτέμβριο του 2014, η Windsor Brokers βραβεύτηκε στην τρίτη απονομή των CIPA International Investment Awards, ένα βραβείο που παρέλαβε ο γιος του, Johny Abuaitah.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Nicolas Abuaitah ήταν από τους πρώτους ξένους επενδυτές, οι οποίοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κύπρο, συμβάλλοντας στο να καταστεί το νησί κέντρο παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και έχοντας εδραιώσει σταθερά θεμέλια, παρέδωσε την επιχείρηση στον γιο του, Johny Abuaitah, ο οποίος, με την καθοδήγηση του πατέρα του, κατάφερε να επεκταθεί και να οδηγήσει την εταιρεία στο επόμενο επίπεδο.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά, εκτός από κορυφαίος επιχειρηματικός ηγέτης, ήταν ένας αξιοσέβαστος και γενναιόδωρος άνθρωπος και πάνω απ’ όλα αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top