ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των τηλεοπτικών εκπομπών!



Καθημερινά οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης αφιερώνουν χρόνο για να σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στο reality επιβίωσης!

Αυτό κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία-όπως σίγουρα έχετε καταλάβει όλοι-είναι φανατική οπαδός του Survivor και κάθε βράδυ παρακολουθεί όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο με αμείωτο ενδιαφέρον και όλα αυτά τα σχολιάζει στην εκπομπή της!

Σήμερα λοιπόν, η Κατερίνα στην εκπομπή της συζητούσε μαζί με τους συνεργάτες της στο «Φτιάξε καφέ» σχολίασαν, όπως ήταν φυσικό, την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor.

«Ήταν απόλυτα ανέκφραστος ο Στέλιος. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν δεν κατάλαβε τίποτα και αν περίμενε ότι είμαι τόσο καλός, τόσο αστείος, που αποκλείεται να αποχωρήσω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κρύψτε το Twitter από τον Χανταμπάκη. Ο Σάκης πήγε να τον προετοιμάσει για αυτό που θα βιώσει στην Ελλάδα. Τέτοιο κράξιμο σε παίκτη reality δεν έχω ξαναδεί.Η αλήθεια πάντως ήταν πως έδειξε ότι είναι λίγο διπρόσωπος, λίγο φίδι» είπε η Καινούργιου και αμέσως μετά, αποκαλύφθηκε ότι η Ανθή Βούλγαρη επικοινώνησε με τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, επ’ αφορμή των φημών ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα με άκρα μυστικότητα: «Δεν ξέρω κάτι τέτοιο, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;» απάντησε η Όλγα Πηλιάκη. Όταν δε ερωτήθηκε πώς είναι, της απάντησε: «Ε, πώς να είμαι, ρε Ανθή;»

Η δημοσιογράφος συμπλήρωσε ότι κατάλαβε πως η γυναίκα του είχε ενημερωθεί ότι έχει αποχωρήσει, αλλά δεν ήθελε για ευνόητους λόγους να της το αποκαλύψει. Δείτε τι ειπώθηκε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top