ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ενός κακού μύρια έπονται για την αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines.
Μετά την κατακραυγή που προξένησε ο βίαιος τρόπος με τον οποίο πετάχθηκε επιβάτης από πτήση της στις ΗΠΑ (και η συνακόλουθη πτώση της μετοχής της, αλλά και το ενδεχόμενο ο επιβάτης να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας), άλλος ένας επιβάτης ζητά αποζημίωση.
Ο συγκεκριμένος επιβάτης υποστηρίζει ότι στη διάρκεια πτήσης της United από το Χιούστον στο Κάλγκαρι του Καναδά, ένας… σκορπιός έπεσε στο κεφάλι του και στη συνέχεια τον τσίμπησε στο χέρι. Ο επιβάτης και η σύζυγός του, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ προσπάθησαν να δουν μέσω διαδικτύου πόσο επικίνδυνος ήταν ο σκορπιός που του επιτέθηκε.
Μια νοσοκόμα που βρισκόταν στην ίδια πτήση έδωσε κάποιες πρώτες βοήθειες στον άτυχο επιβάτη και μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ειδικό ιατρικό προσωπικό μπήκε μέσα για περαιτέρω περίθαλψη. Ευτυχώς, ο επιβάτης δεν κινδύνευσε από το τσίμπημα του σκορπιού.
Ωστόσο, ο Καναδός επιβάτης ζητά αποζημίωση από την εταιρεία, αν και ακόμα δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά, ενώ η εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό, χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.
topontiki.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top